Ga naar de inhoud
Onze bruidsparen

Bruidsparen spreken
uit ervaring.

Persoonlijk advies?

Welkom op deze pagina. Hier laten we graag de stralende foto’s zien van onze pasgetrouwde bruidsparen, samen met een glimp van hun onvergetelijke bruiloft. Ontdek de liefdevolle momenten en de unieke verhalen die onze bruidsparen met ons hebben gedeeld. We zijn trots dat we deel hebben mogen uitmaken van hun speciale dag en willen graag deze kostbare herinneringen met jullie delen.

Wie kan jou nog beter adviseren over jouw droomjurk of trouwpak dan onze bruidsparen zelf?  Dankzij hun verhalen en foto’s ben jij beter voorbereid op jouw dag! Klik op de foto’s voor nog veel meer lees- en kijkplezier!

Speksnijder voor jou

Atelier Speksnijder
is een ervaring.

Laat je inspireren door de prachtige bruidsparen die met stralende glimlachen en elegante stijl de wereld betoverden op hun trouwdag. Als jij ook op zoek bent naar die perfecte bruidskleding die jouw droombruiloft compleet maakt, nodigen we je uit om contact met ons op te nemen. Bij Atelier Speksnijder staan we klaar om je te begeleiden bij het vinden van de bruidsjurk of het trouwpak waar je altijd van hebt gedroomd.

 

Maak een afspraak

Ons bruidshuis is gevestigd boven de modewinkel van Speksnijder Mode aan de Hoofdstraat 105 in Bergambacht. In 2008 is er een volledig nieuw pand gebouwd met een prachtige ruimte waar wij onze bruidsjaponnen én alle accessoires die daarbij horen presenteren. Je kunt passen in speciale VIP-rooms waar alle privacy is gewaarborgd én flaneren over een catwalk met imposante spiegels. Als aanstaande bruidegom ben je van harte welkom in onze winkels in Bergambacht en Veenendaal!

Bij Atelier Speksnijder draait alles om het creëren van een bijzondere ervaring. Vanaf het moment dat je onze deuren binnenstapt, word je warm verwelkomd en begeleid door onze vriendelijke en deskundige teams. We luisteren naar je wensen, inspireren je met onze uitgebreide collectie bruidsjurken en trouwpakken van toonaangevende merken, en zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt tijdens het passen en personaliseren van je outfit.

Onze inzet voor kwaliteit en service heeft ons een uitstekende reputatie opgeleverd. We zijn trots op de vele tevreden bruidsparen die met stralende gezichten de deur uitgaan, klaar om te schitteren op hun grote dag. Hun vertrouwen en positieve ervaringen zijn voor ons de drijvende kracht om voortdurend te streven naar het allerbeste.

Of je nu droomt van een klassieke en tijdloze look, een eigentijdse en trendy stijl, of iets daar tussenin, bij Atelier Speksnijder helpen we je graag om je visie werkelijkheid te laten worden. Samen maken we van jouw trouwdag een onvergetelijke gebeurtenis vol liefde en schoonheid.

Maak vandaag nog een afspraak en laat ons jouw trouwdromen werkelijkheid maken. We kijken ernaar uit om je te helpen stralen op jouw speciale dag!

Niet vergeten om af te spreken!