Ga naar de inhoud

"We voelden ons heerlijk onszelf!"

Wij willen jullie enorm bedanken voor alle goede hulp en adviezen bij het uitzoeken van zowel de trouwjurk als het trouwpak. We voelden ons mooi en tegelijkertijd ook heerlijk onszelf. We hebben de gehele dag hierover ook veel complimenten mogen ontvangen. Zeker gezien het feit dat onze beide schoenen gemaakt waren door Rachel’s broertje. Zonder jullie hulp en het leveren van extra stof was dit niet mogelijk geweest. Nogmaals bedankt!
Hartelijke groet, Bastiaan & Rachel

Fotocredits: Arlene Leilani Photography
Zal ik jou net als Rachel helpen aan een droomjurk? Met liefde!
Frieda
ADVISEUR BRUIDSMODE
Eigenzinnige bruidsjurken

Rosa Clara

Rachel straalde op haar trouwdag in een jurk van Rosa Clar√°, van dit topmerk hebben wij de mooiste trouwjurken in huis. Dit Spaanse bruidsmodemerk is klassiek, elegant en strak. De jurken zijn volumineus of minimalistisch. Een droom van iedere aanstaande bruid!

Meer over Rosa Clara
Je eigen trouwpak ontwerpen

TS Tailormade

Een eigentijds trouwpak op maat is helemaal van nu! Het trouwpak van Bastiaan is zelf ontworpen op onze TS Tailormade afdeling. Met TS Tailormade hebben wij een label ontwikkeld waarbij al jouw wensen mogelijk zijn. Je kunt kiezen uit een keur aan stoffen uit de tailormade collectie. Hoe uniek wil je het hebben?! Je kunt alle details van je trouwpak zelf bepalen!

Meer over TS Tailormade
Kunnen wij jullie helpen?

Willen jullie net zo stralen als Bastiaan & Rachel? Maak dan vrijblijvend een afspraak en ontdek de mogelijkheden!

Afspraak maken
agenda afspraak maken