Ga naar de inhoud

"Zó ontzettend blij mee!"

Op 12 april 2024 zijn we getrouwd. Het was een prachtige dag en we hebben enorm genoten! Veel complimenten gehad op mijn jurk, ik was er ook zó ontzettend blij mee! Nogmaals heel hartelijk bedank voor alle hulp en geduld tijdens de pasafspraken. Ook Ria bedankt voor het fantastisch vermaken van mijn jurk en de sluier van mama. Ik heb de afspraken als heel fijn en gezellig ervaren. Bram was ook gekleed in Speksnijder kleding, prachtig ook.

Hartelijk groet, Bram en Anne-Marije

Fotocredits: Fotografie Gertenbach
Ik help je met alle plezier aan jouw droomjurk!
Mariët
ADVISEUR BRUIDSMODE
Eigenzinnige bruidsjurken

Rosa Clara

Anne-Marije straalde op haar trouwdag in een jurk van Rosa Clará. Van dit topmerk hebben wij de mooiste trouwjurken in huis. Dit Spaanse bruidsmodemerk is klassiek, elegant en strak. De jurken zijn volumineus of minimalistisch. Een droom van iedere aanstaande bruid!

Meer over Rosa Clará
Je eigen trouwpak ontwerpen

TS Tailormade

Een eigentijds trouwpak op maat is helemaal van nu! Het trouwpak van Bram is zelf ontworpen op onze TS Tailormade afdeling. Met TS Tailormade hebben wij een label ontwikkeld waarbij al jouw wensen mogelijk zijn. Je kunt kiezen uit een keur aan stoffen uit de Tailormade collectie. Hoe uniek wil je het hebben?! Je kunt alle details van je trouwpak zelf bepalen!

Meer over TS Tailormade
Kunnen wij jullie helpen?

Willen jullie net zo stralen als Bastiaan & Rachel? Maak dan vrijblijvend een afspraak en ontdek de mogelijkheden!

Afspraak maken