Ga naar de inhoud

Wat zijn we toch 'ontiegelijk' blij'met jullie!

Beste Nienke,
Hierbij een paar fotos van onze prachtige dag! Beide onze kleding van Speksnijder en het jurkje van ons bruidsmeisje… check die; de miniatuur als de trouwjurk van mij! Wat zijn we toch ‘ontiegelijk’ blij met jullie! Met die sluier niet te min, wat een gave reacties heb ik daarvan gehad! Het was niet altijd makkelijk omdat ik veel afviel maarrr het is toch een plaatje!!!! 😉

Heel veel dank aan heel het team!

Met vriendelijke groeten Karl & Jantine

Fotocredits: Matthijs Voskuil Fotografie
Met net zoveel plezier als bij Jantine, help ik jou aan de jurk van je dromen!
Nienke
Adviseur bruidsmode
Eigenzinnige bruidsjurken

Rosa Clará

De jurk die Jantine droeg is van Rosa Clará. Dit Spaanse merk is één van de meest prestigieuze namen in de wereld van bruidsmode. Rosa Clará is in 2004 opgericht en geeft inspiratie aan vele bruiden over de hele wereld. De ontwerpen zijn modern en uniek en anders dan andere bruidsmodemerken. Je herkent de stijl, design, kwaliteit en elegantie.

Bekijk meer van Rosa Clará
Je eigen trouwpak ontwerpen

TS Tailormade

Een eigentijds trouwpak ontwerpen is helemaal van nu! Het trouwpak van Karl is zelf ontworpen op onze TS Tailormade afdeling. Met TS Tailormade hebben wij een label ontwikkeld waarbij al jouw wensen mogelijk zijn. Je kunt kiezen uit een keur aan stoffen uit de tailormade collectie. Hoe uniek wil je het hebben?! Je kunt alle details van je trouwpak zelf bepalen!

Bekijk meer van TS Tailormade
Kunnen wij jullie helpen?

Willen jullie net zo stralen als Karl, Jantine en de bruidskinderen? Maak dan vrijblijvend een afspraak en ontdek de mogelijkheden!

Afspraak maken