Ga naar de inhoud
Bruidegom in rood trouwpak van Wilvorst bij Atelier Speksnijder
Speksnijder voor hem

Trouwpakken die er toe doen.

Persoonlijk advies?

Heb jij trouwplannen? Je bent op de knieën gegaan? Geweldig toch… Van harte gefeliciteerd! Nu is het binnenkort tijd voor jou om een schitterend trouwpak uit te gaan zoeken. In onze winkels in Bergambacht en Veenendaal tref je prachtige trouwafdelingen aan waar jezelf een trouwpak kunt ontwerpen en waar we een collectie trouwpakken hebben klaar hangen.

Persoonlijk advies

We werken het liefst op afspraak, dan kunnen we je de aandacht geven die je verdient bij het uitzoeken van je trouwpak. We hebben speciale afdelingen waarbij je lekker privé jouw droomkostuum kunt kiezen of ontwerpen. Ons advies is om zo’n 4 à 5 maanden voor je trouwdag deze afspraak te maken. Heb je zoveel tijd niet meer? Ook dan gaan we je uiteraard helpen!

Eigentijdse merken of juist maatwerk

We hebben diverse topmerken in huis, wat dacht je van Wilvorst, Boss of Roy Robson om er een paar te noemen. Daarnaast ontwerpen aanstaande bruidegom heel vaak zelf hun trouwpak op onze TS Tailormadeafdelingen Zo ben je altijd uniek en kun je alle persoonlijke wensen verwezelijken in jouw eigen trouwkostuum. Klik hieronder op de merkenlogo’s en doe alvast inspiratie op… Veel kijkplezier!

Fotografie: By Hearts fotografie

persoonlijk advies bij Atelier Speksnijder
Ik help je graag!
Lisette
Adviseur
Jouw voorgangers...

Zo zagen zij eruit in hun trouwpak!

Wie kan jou nog beter adviseren over jouw trouwpak dan onze bruidegoms zelf?  Dankzij hun verhalen en foto’s ben jij beter voorbereid op jouw dag! Klik hieronder voor al onze bruidsparen aan het woord en lees hun ervaringen!

Bruidsparen aan het woord
Bruidsparen aan het woord bij Atelier Speksnijder
Speksnijder voor jou

We adviseren je op een
speciale afdeling!

Op onze herenafdelingen in Bergambacht en Veenendaal tref je prachtige afdelingen aan waar we je schitterende trouwpakken kunnen laten zien. Je kunt comfortabel zitten en op je gemak de collectie bekijken. Wanneer je zelf je trouwpak wilt ontwerpen, nemen we je mee naar onze tailormade-afdeling. Wij, als professionals adviseren, je graag persoonlijk. Zo kunnen we aan al jouw wensen tegemoet komen! Laat je adviseren en verbaas je over de mogelijkheden bij Speksnijder.

Maak direct een afspraak
Bruidegomafdeling bij Atelier Speksnijder in Bergambacht

Meer inspiratie op onze socials

Bekijk onze stories en feed op onze socials, daar plaatsen we bijna dagelijks nieuwe foto’s. Je kunt meegenieten met pasgetrouwde bruidsparen die bij ons geslaagd zijn voor hun trouwpak of trouwjurk. Dus nóg meer inspiratie voor jou! Vergeet ons niet te volgen…

Hoe gaat een afspraak in zijn werk?

Je kunt je afspraak online maken of je belt ons tijdens onze openingstijden. We verwelkomen je op het moment van de afspraak in onze winkel in Bergambacht of Veenendaal. De bruidegomafdelingen vind je op de herenafdeling. Er staat een prefessionele adviseur voor je klaar. Onder het genot van een kop koffie of thee maken we nader kennis en bespreken we jouw wensen of ideeën. Soms komt een bruidegom blanco binnen laat hij zich verrassen, ook gebeurt het vaak dat er al een pinterestbord vol is aan inspiratie. De adviseur verzamelt een aantal items om te passen of zoek alvast een aantal stoffen uit waarmee je zelf een kostuum kunt ontwerpen. We nemen uitgebreid te tijd om allerlei mogelijkheden te laten zien die je kunt passen. Denk daarbij ook aan de bijpassende accessoires en schoenen. Op deze manier kom je tot iets waarvan jij echt blij wordt; een trouwpak dat helemaal bij je past.

Confectie of zelf ontworpen

Wanneer je een kostuum kiest uit de collectie met confectietrouwpakken, bekijken we of er aanpassingen nodig zijn. Deze aanpassingen worden in ons eigen atelier uitgevoerd. Of we bestellen je trouwpak in de juiste maat, wanneer deze niet vooradig is. De levertijd van deze nabestelling kan soms 3 maanden duren. Als je zelf je pak gaat ontwerpen en daarbij de keuze gemaakt hebt uit de uitgebreide series stalen die we op voorraad hebben, is het tijd om je trouwpak op te meten. Hierbij gaan we uit van paskostuums zodat je precies ziet en voelt hoe het pak gaat worden. We meten alle eventuele aanpassingen op en bekijken samen welk model het gaat worden en welke details je gaat kiezen; zoals de knopen, de zakken, het revers en de voering.  Al deze informatie wordt opgeschreven en later verwerkt in de computer. Het vervaardigen van een kostuum duurt gemiddeld 6 weken. Er volgt altijd een vervolgafspraak om het gekozen kostuum door te passen. Dit gebeurt meestal een aantal weken voor de trouwdag. Soms moet er nog een kleine aanpassing worden gedaan, maar meestal gaat het kostuum met de bijpassende accessoires keurig verpakt in een kledinghoes mee naar huis en ben je klaar voor dé grote dag!