Ga naar de inhoud

We waren beiden enorm blij.

Graag willen we jullie enorm bedanken voor jullie hulp! We waren beiden enorm blij met het pak en de jurk die we op de dag hebben gedragen! We hebben veel complimenten gehad. Mede dankzij jullie kundig advies en mooie kleding!

Liefs Niels & Joëlle

Fotocredits: Foto Mariek
Met liefde maak ik jou ook zo blij, bij het kiezen van jouw trouwjurk!
Mariëlle
Adviseur Bruidsmode
Vintage & glamorous bohemian

Herve Paris

Joëlle koos voor een trouwjurk van Herve Paris. Vintage & glamorous bohemian, dat zijn de kernwoorden van dit Franse bruidsmode merk. Ontdek de collectie van zachte, elegante trouwjurken die een hedendaagse, vrouwelijke look weerspiegelen en eveneens zeer comfortabel en gemakkelijk draagbaar zijn voor elke bruid.

Bekijk meer van Herve Paris
Je eigen trouwpak ontwerpen

TS Tailormade

Een eigentijds trouwpak op maat is helemaal van nu. Zelf je trouwpak ontwerpen? Dat deed Niels! Met TS-Tailormade hebben wij een label ontwikkeld waarbij al jouw wensen mogelijk zijn. Je kunt kiezen uit een keur aan stoffen uit de tailormade-collectie. Hoe exclusief wil je het hebben? En alle details aan het kostuum? Ook die bepaal je zélf!

Meer over TS Tailormade
Kunnen wij jullie helpen?

Net zo stralen als Niels & Joëlle op jullie grote dag? Bij Atelier Speksnijder ben je aan het juiste adres! Maak een afspraak via onderstaande knop en ontdek alle mogelijkheden…

Afspraak maken