Ga naar de inhoud

Wat waren we blij!

Ha, hierbij een paar foto’s zo als beloofd. Heel blij met deze prachtig jurk! En de super schattige jurkjes van de meiden! Bedankt!

Groetjes Jacomien

Fotocredits: Sjanine Fotografie
Geïnspireerd? Ook voor jou sta ik klaar!
Mariëlle
Adviseur Bruidsmode
Eindeloze mogelijkheden

2 Impress U

Jacomien koos voor een trouwjurk in een mooie zachte roze van 2 Impress U. Dit merk heeft een onderscheidende unieke stijl voor de bruid die weet wat ze wil. Het gebruik van hoogwaardige materialen, exclusief kant, in combinatie met een unieke stijl, zorgen voor een heel eigen collectie. Ben je op zoek naar een bruidsjurk in kleur? Dan zijn bij dit merk de mogelijkheden eindeloos. Wil je aanpassingen qua mouw of hoogte van het decoleté, daar kunnen we voor zorgen. Ontdek de collectie van 2 Impress U en maak een afspraak.

Bekijk meer van 2 Impress U
Perfect passend bij de bruid

Atelier Speksnijder

De twee schattige bruidsmeisjes waren perfect in stijl bij de trouwjurk van Jacomien. Deze jurkjes zijn gemaakt op ons eigen atelier waar diverse ervaren coupeuses werken. Zij vonden het een feest om aan de slag te gaan en daarna de blijde en trotse gezichten te zien van deze dames! Zoek jij ook bijpassende kleding voor bruidskinderen? Wij helpen je graag!

Kunnen wij je helpen?

Wil jij net zo stralen als Jacomien en haar bruidsmeisjes? Maak dan vrijblijvend een afspraak en ontdek welke jurk bij jou past! Ook voor de aanstaande bruidegom staan wij klaar…

Afspraak maken