Ga naar de inhoud

We hebben een waanzinnige dag gehad!

Hi Mariët,

Nou, we hebben een waanzinnige dag gehad hoor! Ik wil je bij deze nogmaals bedanken voor je fijne hulp met het vinden van mijn jurk (tot aan de service van het extra tape de avond van tevoren toe, haha)!
Ik heb het enorm gewaardeerd dat je mijn voorkeuren (lekker nuchtere benadering, maar stiekem ook best een beetje perfectionistisch) zo goed hebt aangevoeld en dat je minstens net zo graag als ikzelf bepaalde veranderingen aan de jurk voor elkaar wilde krijgen; óók als dat misschien een uitdaging bleek. Steeds als ik de foto’s zie ben ik opnieuw superblij met hoe hij is geworden! Vooral de “hoekjes” waar een paar lagen kant zijn weggehaald vind ik helemaal geweldig; subtiel, maar écht een uniek detail dat de jurk nog meer “mij” heeft gemaakt.

We hebben een mooie preview gehad van onze fotograaf Maaike (Quay Photography* waarvan ik dus eerder foto’s op jullie Instagram voorbij heb zien komen van nota bene dezelfde jurk, supertoevallig!), dus ik deel graag een impressie! Edwin zag er ook schitterend uit in “jullie” pak en wat gaaf om te zien dat de hele stijl en het kleurenpalet (jurk, pak, locatie, tot aan de bloemen toe) zo mooi bij elkaar paste.

Nogmaals: dankdankdank!

Liefs, Kim

Fotocredits: Quay Photography
Ik help je met alle plezier aan een droomjurk!
Mariët
ADVISEUR BRUIDSMODE
Uniek en modern

Rosa Clará

De bruidsjapon die Kim draagt is van Rosa Clará. Het Spaanse bruidsmodemerk Rosa Clará is klassiek, elegant en strak. De jurken zijn volumineus of minimalistisch. Je vindt bij ons diverse jurken van Rosa Clará in de collectie.

Bekijk meer van Rosa Clara
Eigentijdse trouwpakken

Wilvorst

Edwin koos voor een vintage kostuum van Wilvorst uit de ‘green wedding’line’. Deze kostuums worden duurzaam geproduceerd en zijn volledig afbreekbaar. We hebben een mooie collectie trouwpakken in huis van dit merk!

Bekijk meer van Wilvorst
Kunnen wij jullie helpen?

Net zo stralen als Edwin en Kim op jullie grote dag? Bij Atelier Speksnijder ben je aan het juiste adres! Maak een afspraak via onderstaande knop en ontdek alle mogelijkheden…

Afspraak maken