Ga naar de inhoud
Een bruid en bruidegom in trouwjurk en trouwpak
Speksnijder voor haar

Stralen in de trouwjurk die
er toe doet.

Persoonlijk advies?

Ben jij ten huwelijk gevraagd? Wat een geweldig goed nieuws, van harte gefeliciteerd! Om het strálende middelpunt te zijn op jouw dag ben je natuurlijk op zoek naar dé perfecte trouwjurk. Daar helpen wij je graag bij en dat doen we met passie en heel veel plezier… Atelier Speksnijder heeft alles in huis voor een droomoutfit, zodat jouw trouwdag er één wordt om nooit meer te vergeten.

Persoonlijke aandacht

Om jou goed van dienst te kunnen zijn werken we op afspraak, persoonlijk advies door onze vakbewame adviseurs staat bij ons voorop. Jouw privacy is gewaarborgd, want we verwelkomen je in één van onze sfeervol ingerichte VIP-rooms waar je heel privé kunt passen en je je, samen met de gasten die je meeneemt bij de passessie, fijn even terug kunt trekken. We adviseren je om zo’n 9 tot 12 maanden voor je trouwdag een afspraak te maken. Heb je zoveel tijd niet meer? Ook dan gaan we je uiteraard helpen!

Welke stijl zoek je?

Ga je voor een vintage trouwjurk? Zoek je juist een trouwjurk in een bohemian, romantische of klassieke stijl? Zoek je een jurk in een mooie zijde, satijn of juist een soepelvallende crèpestof? We hebben een grote collectie van zo’n 250 jurken in huis en daar zit altijd iets voor je bij! Daarnaast kunnen we unieke aanpassingen doen op ons eigen professionele atelier om jouw jurk helemaal naar jouw wensen te maken.

Merken die er toe doen

We hebben diverse topmerken in huis, wat dacht je van Pronovias, Herve Paris of Ladybird om er maar een paar te noemen. Stuk voor stuk toonaangevende merken van internationale allure die altijd komen met de nieuwste trends op het gebied van trouwjurken.  Klik hieronder op de merkenlogo’s en bekijk alvast een groot gedeelte van de  jurken die we allemaal aan je kunnen leveren… Veel kijkplezier!

Fotografie: By Hearts fotografie & ByMonicaStout

advieur thera van atelier speksnijder
Ik help je graag!
Thera
Adviseur
Zij gingen je al voor...

Zo zagen zij eruit in hun trouwjurk!

Wie kan jou nog beter adviseren over jouw droom trouwjurk dan onze bruiden zelf?  Dankzij hun verhalen en foto’s ben jij beter voorbereid op jouw dag! Klik hieronder voor al onze bruidsparen aan het woord en lees hun ervaringen!

Bruidsparen aan het woord
Speksnijder voor jou

Passen kun je in
onze speciale VIP-rooms

Wij werken met schitterende bruidsmodemerken samen en je kunt bij ons slagen in elke stijl. Of het nu Bohemien chic, Classic romantisch of eigenzinnig strak moet zijn, wij gaan samen met jou op zoek naar dé jurk waarin jij gaat stralen. Onze vakkundige medewerkers staan klaar om je de mooiste modellen te presenteren. Passen kun je in onze speciale VIP-rooms waar je samen met je familie of vrienden de door jou uitgezochte japonnen kunt passen. Als bruid kun je flaneren over een echte catwalk met imposante spiegels.

Maak direct een afspraak!
VIP rooms persoonlijk privé pasruimte atelier speksnijder

Meer inspiratie op onze socials

Bekijk onze stories en feed op onze socials, daar plaatsen we bijna dagelijks nieuwe foto’s. Je kunt meegenieten met pasgetrouwde bruidsparen die bij ons geslaagd zijn voor hun trouwjurk of trouwpak. Dus nóg meer inspiratie voor jou! Vergeet ons niet te volgen…