Ga naar de inhoud

We waren ontzettend blij toen we elkaar zagen

Hey Ben en Miranda

3 juni was de dag dat ik en Emiel in het huwelijksbootje zijn gestapt. We zijn jullie heel dankbaar voor de goede adviezen en hulp. We hebben enorm gestraald in onze trouwkleding en waren ontzettend blij toen we elkaar zagen. Ook van de aanwezige gasten hebben we een enorme berg aan complimenten ontvangen over onze kleding. Nogmaals veel dank!

Met vriendelijke groet, Esmeralda & Emiel Zeelenberg.

Fotocredits: La Vie by Anne
Ook jou help in met heel veel plezier aan een trouwpak!
Ben
Adviseur Bruidegommode
Vintage & glamorous bohemian

Herve Paris

De trouwjurk die Esmeralda hier draagt is van het Franse Merk Herve Paris. Vintage & glamorous bohemian, dat zijn de kernwoorden van dit bruidsmodemerk. Ontdek de collectie van zachte, elegante trouwjurken die een hedendaagse, vrouwelijke look weerspiegelen en eveneens zeer comfortabel en gemakkelijk draagbaar zijn voor elke bruid.

Bekijk meer van Herve Paris
Je eigen trouwpak ontwerpen

TS Tailormade

Een eigentijds trouwpak op maat is helemaal van nu. Zelf je trouwpak ontwerpen? Dat deed Emiel! Met TS-Tailormade hebben wij een label ontwikkeld waarbij al jouw wensen mogelijk zijn. Je kunt kiezen uit een keur aan stoffen uit de tailormade-collectie. Hoe exclusief wil je het hebben? En alle details aan het kostuum? Ook die bepaal je zélf!

Meer over TS Tailormade
Kunnen wij jullie helpen?

Net zo stralen als Emiel & Esmeralda op jullie grote dag? Bij Atelier Speksnijder ben je aan het juiste adres! Maak een afspraak via onderstaande knop en ontdek alle mogelijkheden…

Afspraak maken