Ga naar de inhoud

Wij raden jullie absoluut aan!

Zoals beloofd zou ik nog foto’s sturen. Het pak van mijn man Richard komt bij jullie vandaan én het bruidsjurkje van mijn zusje.

Wij vonden de service bij jullie echt super! Omdat de bruidszaak waar ik mijn jurk heb laten maken stopte en ze dus niet meer het bruidsjurkje wilden maken voor mijn zusje Elynn, zijn wij naar jullie gegaan.
We wilden héél graag dat onze jurken op elkaar leken. En zeg nou zelf, dat is erg goed gelukt toch? Zelfde soort kant en de onderkant met glitters en ze voelde zich een echte prinses!
Er werd goed meegedacht door jullie en er werd goed advies gegeven. Vriendelijke medewerkers, wij raden jullie absoluut aan!

Hartelijke groet Jearnelle

Fotocredits: Photography by Nicolette
Ben persoonlijk adviseur bij Atelier Speksnijder
Ik help je met alle plezier aan een prachtig trouwpak!
Ben
ADVISEUR BRUIDSMODE
Je eigen trouwpak ontwerpen

TS Tailormade

Een eigentijds trouwpak op maat is helemaal van nu. Zelf je trouwpak ontwerpen? Dat deed Richard! Met TS-Tailormade hebben wij een label ontwikkeld waarbij al jouw wensen mogelijk zijn. Je kunt kiezen uit een keur aan stoffen uit de tailormade-collectie. Hoe exclusief wil je het hebben? En alle details aan het kostuum? Ook die bepaal je zélf!

Meer over TS Tailormade
Bijpassend!

Bruidsmeisje

Zoek je een bijpassend jurkje voor bruidsmeisjes? Wij regelen dit graag voor je. Er zijn volop mogelijkheden!

Kunnen wij je helpen?

Wil jij ook stralen op je trouwdag in een prachtig kostuum, trouwjurk of zoek je iets voor een bruidsmeisje? Maak dan vrijblijvend een afspraak en ontdek wat bij je past!

Afspraak maken