Ga naar de inhoud

Onze ervaring bij Speksnijder is een goede herinnering!

Doordat ik zo fijn geholpen ben door Frieda heeft mijn ervaring bij Speksnijder een hele goede herinnering. Ze begreep precies wat ik bedoelde en wilde samen met mij gaan voor het beste resultaat! Door deze fijne hulp kon ik onze dag stralen in een jurk die mij nog steeds blij maakt. Ook mijn man heeft zijn pak bij Speksnijder vandaan, ook hij is erg goed geholpen en zo fijn dat hij het pak vond dat we voor ogen hadden! Super bedankt daarvoor.

Liefs Niels & Colleen

Fotocredits: Puur Vastgelegd
Zal ik jou net als Rachel helpen aan een droomjurk? Met liefde!
Frieda
ADVISEUR BRUIDSMODE
Nederlands design

Modeca

Colleen koos voor een jurk van Modeca. Hieraan hebben we prachtige strikken toegevoegd, zodat het een uniek geheel is geworden. Hoe leuk is het om in een jurk van een Nederlandse designer te trouwen? Modeca komt ieder jaar met een fantastische collectie. Je vindt bij ons een uitgebreide collectie van Modeca.

Bekijk meer van Modeca
Moderne en elegante trouwpakken

Wilvorst

Het trouwpak van Niels komt uit de greenwedding-lijn van Wilvorst. Dat betekent dat dit trouwpak duurzaam is geproduceerd. Ben je op zoek naar een elegant en modern trouwpak? Dan is een trouwpak van Wilvorst iets voor jou. Je vindt bij ons een uitgebreide collectie met trouwpakken van Wilvorst.

Bekijk meer van Wilvorst
Kunnen wij jullie helpen?

Willen jullie net zo stralen als Niels & Colleen? Maak dan vrijblijvend een afspraak en ontdek de mogelijkheden!

Afspraak maken