Ga naar de inhoud
Atelier Speksnijder

Speksnijder ruim 50
jaar persoonlijke service

Heb jij trouwplannen? Je bent ten huwelijk gevraagd of je bent zelf bent op de knieën gegaan? Gefeliciteerd! Nu is het tijd voor jou om een droomjurk of schitterend trouwpak uit te gaan zoeken. Als aanstaande bruid kun je terecht in ons bruidshuis in Bergambacht. Hier wordt je met alle egards ontvangen en kun je kiezen uit meer dan 250 bruidsjurken, daarbij kun je je heel privé terugtrekken met je gevolg en passen in sfeervolle VIP-rooms. Als aanstaaande bruidegom adviseren we je graag in onze winkels in Bergambacht én Veenendaal. Hier tref je prachtige trouwafdelingen aan waar we een fantastische collectie trouwpakken hebben klaar hangen.

Persoonlijk advies?

Persoonlijk advies?

Marja
Adviseur bruidegommode
Speksnijder voor jou

Passen kun je in
onze speciale VIP-rooms

Ons bruidshuis is gevestigd boven de modewinkel van Speksnijder Mode aan de Hoofdstraat 105 in Bergambacht. In 2008 is er een volledig nieuw pand gebouwd met een prachtige ruimte waar wij onze bruidsjaponnen én alle accessoires die daarbij horen, presenteren.Je kunt passen in speciale VIP-rooms waar alle privacy is gewaarborgd én flaneren over een catwalk met imposante spiegels. Ben je op zoek naar een volledige bruids-outfit? Wij kleden je van top tot teen.

Persoonlijk advies?
Ons moderne Atelier

Onze zeer uitgebreide
collectie bruidsmode

Speksnijder biedt een zeer uitgebreide collectie bruidsmode. Je kunt in alle stijlen slagen. Heb je specifieke wensen? Wil je de hals bijvoorbeeld hoger, of toch liever een lange(re) mouw? Altijd kunnen wij een passende oplossing bieden. We beschikken namelijk over een modern atelier waar wij alle wensen en aanpassingen aan trouwjurk of trouwpak vakkundig uitvoeren. En de vermaakkosten die daarbij horen? Die nemen wij voor onze rekening!

Maak direct een afspraak!