Ga naar de inhoud
Atelier Speksnijder

Bruidsmode specialist voor bruid & bruidegom

Persoonlijk advies?

Heb jij trouwplannen? Je bent ten huwelijk gevraagd of je bent zelf bent op de knieën gegaan? Gefeliciteerd! Nu is het tijd voor jou om een droomjurk of schitterend trouwpak uit te gaan zoeken. Als aanstaande bruid kun je terecht in ons bruidshuis in Bergambacht. Hier wordt je met alle egards ontvangen en kun je kiezen uit meer dan 250 bruidsjurken, daarbij kun je je heel privé terugtrekken met je gevolg en passen in sfeervolle VIP-rooms. Als aanstaaande bruidegom adviseren we je graag in onze winkels in Bergambacht én Veenendaal. Hier tref je prachtige trouwafdelingen aan waar we naast een collectie trouwpakken die we hebben klaarhangen jou ook kunnen adviseren bij het ontwerpen van je eigen trouwpak. Aandacht op maat noemen we dat! Atelier Speksnijder heeft al meer dan 50 jaar ervaring, ontelbare bruidsparen gingen je voor…

Speksnijder voor jou als bruid

Passen kun je in
onze speciale VIP-rooms

Ons bruidshuis is gevestigd boven de modewinkel van Speksnijder Mode aan de Hoofdstraat 105 in Bergambacht. In 2008 is er een volledig nieuw pand gebouwd met een prachtige ruimte waar wij onze bruidsjaponnen én alle accessoires die daarbij horen, presenteren. Je kunt passen in speciale VIP-rooms waar alle privacy is gewaarborgd én flaneren over een catwalk met imposante spiegels.

Persoonlijk advies?
Nathalie
GASTVROUW & ADVISEUR
Interieur bruidsmodeafdeling atelier speksnijder bergambacht
VIP rooms persoonlijk privé pasruimte atelier speksnijder
Ons moderne Atelier

We maken jouw
droomoutfit op maat

Speksnijder biedt een zeer uitgebreide collectie bruidsmode. Je kunt in alle stijlen slagen. Heb je specifieke wensen? Wil je de hals bijvoorbeeld hoger, of toch liever een lange(re) mouw? Altijd kunnen wij een passende oplossing bieden. We beschikken namelijk over een modern atelier waar wij de nodige aanpassingen aan trouwjurk of trouwpak vakkundig uitvoeren. En de vermaakkosten die daarbij horen? Die nemen wij voor onze rekening!

Maak direct een afspraak!
Ons team

Wij staan altijd voor je klaar!

Er is niets liever wat we doen dan jou blij maken met een dróómjurk. Uiteraard wil je zien welke medewerkers er nog meer persoonlijk voor jou klaar staan. Ik stel ze graag aan je voor, klik op de link hieronder!

Nathalie

Maak kennis met ons team
Speksnijder voor jou als bruidegom

Sfeervolle afdelingen met privacy

Je treft in de modewinkels van Speksnijder Mode in Veenendaal en Bergambacht prachtige bruidegomafdelingen aan waar we je met alle egards ontvangen. Naast deze afdeling hebben we ook een tailormade afdeling waar jezelf een trouwpak kunt ontwerpen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Ons 'team bruidegom'
Persoonlijk advies?
Marja
Adviseur bruidegommode
Wat anderen vinden...

Bekijk reviews!

Lees  welke ervaring onze bruidsparen delen op The Perfect Wedding, een platform waar heel veel over bruiloften te vinden is! Stiekem zijn we best trots op het cijfer dat we krijgen!

Atelier Speksnijder

Zullen we afspreken?

Het beste advies geven we je op afspraak!

Graag nemen we alle tijd voor je en dat kan het beste op afspraak! Ons advies spreek als bruid een half jaar voor je trouwdag af en als bruidegom 3 tot 4 maanden. Dan hebben we voldoende tijd om jouw droomoutfit te realiseren!

Afspraak maken