Ga naar de inhoud

Een schot in de roos

Fotocredits: Mooi Bruidspaar

We hebben een super mooie, bijzondere, geweldige dag gehad.

 

En ondanks dat voor mij de weg naar DE  jurk niet altijd even makkelijk was doordat eigenlijk de jurk die ik bij aanvang in gedachten had niet meer te leveren was in NL, op naar plan B. Ik wist heel goed wat ik wilde, maar al die elementen in 1 jurk terug te vinden was nogal een uitdaging voor mij. Totdat ik bij jullie kwam, daar was de jurk Herve Paris Vierzon, die eigenlijk alles had wat ik voor ogen had. Maar toch waren er nog wat hobbels, waar jij (Marielle) mij met geduld en met meedenken hebt kunnen helpen door samen met het naai atelier de nodige aanpassen door te voeren totdat we uiteindelijk op DE jurk uit zijn gekomen. Waarvan ik nu op de trouwfoto’s terug zie wat jij al vanaf het begin had gezien (dat jij deze jurk een plaatje vond). Beetje gek om dit over jezelf te zeggen maar was het een verrassing om mezelf zo mooi en stralend terug te zien op de foto’s, mede door DE jurk.

Ik heb ook veel complimenten gekregen over de jurk, met name ook vanwege de sliertjes aan de armen. Deze sliertjes waren echt een schot in de roos en daardoor werd het ook nog meer “mijn” jurk. Gelukkig ging in de loop van de dag de jurk ook steeds meer relaxter vallen (mijn moeder zei al; het leek wel alsof de jurk aan jouw lichaam moest wennen). Én was er ook minimale tot geen irritatie van het kant (ik denk ook mede door de vaseline). Dat was dus een goede tip.

Marielle; Ik wil je (nogmaals) bedanken voor jouw lieve geduld, het meedenken/de adviezen, het vertrouwen in de jurk (!) maar ook voor de gezellige passessies. Ook mijn dank naar het atelier want die hebben er ook aan meegewerkt.

Hartelijke groeten, Simone

Onze adviseurs helpen je graag aan je droomjurk!
Mariëlle
MARKETEER BRUIDSMODE
Herve Paris

Vintage & glamorous bohemian

Simone straalde in een trouwjurk van Herve Paris. Vintage & glamorous bohemian, dat zijn de kernwoorden van dit Franse bruidsmode merk. Ontdek de collectie van zachte, elegante trouwjurken die een hedendaagse, vrouwelijke look weerspiegelen en eveneens zeer comfortabel en gemakkelijk draagbaar zijn voor elke bruid.

Bekijk meer van Herve Paris
Kunnen wij je helpen?

Wil jij net zo stralen als Simone? Maak dan vrijblijvend een afspraak en ontdek welke jurk bij jou past! Ook voor de aanstaande bruidegom staan wij voor je klaar…

Afspraak maken