Ga naar de inhoud

Wilvorst

Moderne en elegante trouwpakken

Ben je op zoek naar een elegant en modern trouwpak? Dan is een trouwpak van Wilvorst iets voor jou. Je vindt bij ons een uitgebreide collectie met trouwpakken van Wilvorst. Bekijk de foto’s van de pakken die we kunnen leveren door op de foto te klikken. Heb je een mooi pak gezien en wil je weten of we deze in onze winkels hebben hangen? Neem contact met ons op. Bijna ieder kostuum is ook in andere kleuren te leveren. En zijn er aanpassingen nodig, zoals een extra lange mouw, dan regelen we dat voor je.

Graag nodigen wij je uit om de favoriete kostuum van Wilvorst te komen passen op onze bruidegomafdeling in onze winkels.

Van harte welkom!

Maak een afspraak!

Ben
Adviseur

Pure elegantie

Wilvorst is een prachtig bruidegommodemerk afkomstig uit Duitsland. De bruidegomkostuums van Wilvorst kenmerken zich door pure elegantie en de moderne uitstraling. Toch houd Wilvorst ook rekening met tradities. Hierdoor onderscheiden de trouwpakken zich van andere kostuums. De materialen waarvan de kostuums/bruidspakken zijn gemaakt, zijn van de hoogste kwaliteit. Ze zijn gemaakt van de fijnste, zachte materialen om zo het collectiebeeld te verfijnen. Kies je voor duurzaamheid? Ook dan is Wilvorst een goede keuze. Met de Green Wedding-lijn hebben zij een fantastische vintage collectie ontwikkeld die volledig duurzaam is vervaardigd!

Maak een afspraak, neem je (schoon)ouders mee en ontdek op onze bruidegomafdeling in onze winkels in welk trouwpak jij echt de show gaat stelen op jouw trouwdag! We adviseren je graag persoonlijk.

Afspraak maken