Ga naar de inhoud

Marylise

Bruidsjurken met verfijnde allure

De trouwjurken van Marylise zijn ontworpen met een subtiel oog voor details. Een trouwjurk van Marylise zit als gegoten. Je vindt bij ons een uitgebreide collectie van Marylise, bekijk hieronder de foto’s van alle jurken die wij kunnen leveren. Kom je een leuke jurk tussen de inspriatie beelden tegen en ben je benieuwd of deze in de winkel hangt om te passen? Neem contact met ons op.

Graag nodigen we je uit om jouw droomjurk van Marylise te komen passen in ons bruidshuis in Bergambacht.

Van harte welkom!

Bruid in ivoorkleurige trouwjurk van Marylise bij Atelier Speksnijder
Ik help u graag!
Miranda
Adviseur

Perfecte pasvorm

Bij Atelier Speksnijder vind je een grote collectie trouwjurken van Marylise. De perfecte pasvorm en speciaal geselecteerde kwaliteitsstoffen vormen de basis voor de Marylise collectie. Een trouwjurk van Marylise zit als gegoten en je voelt je er heerlijk in. Een trouwjurk moet niet alleen mooi en uitzonderlijk zijn, maar ook nog eens mooi aansluiten en een goede pasvorm hebben. Het laat jouw figuur schitteren. De kans is groot dat jij smoorverliefd wordt op een trouwjurk uit de Marylise collectie. De ontwerpers van Marylise laten hun gevoel spreken en denken in schoonheid en originaliteit.

Ontdek de collectie van Marylise en maak een afspraak. We heten je van harte welkom in ons gezellige bruidshuis. Onze adviseurs bedienen je persoonlijk -heel privé- in sfeervolle VIP-rooms

Afspraak maken