Ga naar de inhoud

Roy Robson

Een kostuum van Roy Robson als trouwpak

Als je graag je trouwpak ook na je trouwdag nog wilt dragen, is een kostuum van Roy Robson een prima keuze. We hebben diverse kostuums op voorraad die daar heel geschikt voor zijn. Zowel 2 als 3-delig. Met de juiste accessoires erbij, maak je er een fantastische outfit van waarvan je dubbel plezier zult hebben! Heb je een mooi pak gezien en wil je weten of we deze in onze winkels hebben hangen? Neem contact met ons op.

Graag helpen we je kiezen, persoonlijk advies bij het uitzoeken van je trouwpak is uiterst belangrijk. Neem je (schoon)ouders of vrienden gezellig mee. Maak een afspraak met één van onze medewerkers.

Van harte welkom!

Ik help u graag!

Nico
Adviseur

Een prima trouwpak

De collectie van Roy Robson is veelzijdig genoeg. Wanneer je een kostuum zoekt wat na de trouwdag weer voor andere gelegenheden gedragen gaat worden, maak je met een pak van Roy Robson een goede keuze. Met een bijpassend of juist afwijkend gilet geef je het kostuum een extra feestelijk gevoel mee. Maak een afspraak met één van onze medewerkers en wij laten je graag zien hoe mooi gekleed jij zult zijn in een prachtig pak van Roy Robson.

Afspraak maken