Ga naar de inhoud

2 Impress U

Eindeloze mogelijkheden

Onze Nederlandse leverancier waar we onwijs trots op zijn! 2ImpressU zorgt ervoor dat we samen jouw droomjurk tot leven kunnen laten komen, bij dit merk staan we open voor je eigen creatieve touch die ervoor gaat zorgen dat jouw trouwjurk een uniek meesterwerk is.

Daarnaast is 2ImpressU ook onze leverancier met eindeloze mogelijkheden binnen de gekleurde trouwjurken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op of kom snel in de winkel al het moois van 2ImpressU passen!

Onderstaande beelden zijn een impressie van de mogelijkheden die dit merk ons te bieden heeft. Niet alle jurken zoals onderstaand afgebeeld zijn te passen in onze winkel. Benieuwd of jouw jurk er hangt? Bel eventjes van tevoren en we kijken graag met je mee!

Ik help je graag!
Frieda
Adviseur

Onderscheidende unieke stijl

2 Impress U heeft een onderscheidende unieke stijl voor de bruid die weet wat ze wil. Het gebruik van hoogwaardige materialen, exclusief kant, in combinatie met een unieke stijl, zorgen voor een heel eigen collectie. Ben je op zoek naar een bruidsjurk in kleur? Dan zijn bij dit merk de mogelijkheden eindeloos. Wil je aanpassingen qua mouw of hoogte van het decoleté, daar kunnen we voor zorgen. Ontdek de collectie van 2 Impress U en maak een afspraak. We heten je van harte welkom in ons gezellige bruidshuis. Neem je (schoon)moeder, familie of vrienden mee op zo’n belangrijk moment. Onze adviseurs bedienen je persoonlijk -heel privé- in sfeervolle VIP-rooms.

Afspraak maken