Ga naar de inhoud

Ladybird

Uniek en veelzijdig

De trouwjurken van dit Hollandse bruidsmodemerk zijn veelzijdig en van hoge kwaliteit. Voor elk type bruid is er wel een jurk te vinden in deze collectie. Je vindt bij ons een uitgebreide collectie van Ladybird, bekijk hieronder alvast een aantal foto’s om inspiratie op te doen. Kom je een leuke jurk tegen en ben je benieuwd of deze in de winkel hangt om te passen? Neem contact met ons op.

Ladybird heeft ook een collectie voor bruiden met een maatje meer!

Graag nodigen we je uit om jouw droomjurk van Ladybird te komen passen in ons bruidshuis in Bergambacht.

Van harte welkom!

Maak een afspraak!

Nathalie
Adviseur

Elke bruid uniek

Op welke manier je ook trouwt, een ding staat voorop: jij speelt samen met je partner de absolute hoofdrol. Ladybird maakt bruidsjurken op maat van de mooiste stoffen. Door de combinatie van aantrekkelijke prijzen en materialen van hoge kwaliteit maakt dit merk zich onmisbaar voor de Nederlandse bruid, ook als je een maatje meer hebt. Ladybird geniet internationale allure en werkt wereldwijd samen met ateliers en topontwerpers. Hierdoor ontstaat een in alle opzichten onderscheidende Ladybird collectie. Exclusief en met een rijke verscheidenheid aan ontwerpen. Omdat elke bruid uniek is.

Maak een afspraak om de collectie van Ladybird te ontdekken. We adviseren je graag persoonlijk, heel privé in sfeervol ingerichte VIP-rooms.

Afspraak maken