Eigenzinnige elegantie

Eigenzinnige elegantie

Rembo Styling geeft aan iedere bruidsjurk een eigenzinnige draai, de modellen zijn eenvoudig, maar stralen volop elegantie uit. Je vindt bij ons een uitgebreide collectie van Rembo Styling, bekijk de foto's van alle jurken die wij kunnen leveren door op de foto te klikken. Kom je een leuke jurk tussen de inspriatie beelden tegen en ben je benieuwd of deze in de winkel hangt om te passen? Neem contact met ons op.

Graag nodigen we je uit om jouw droomjurk van Rembo Styling te komen passen in ons bruidshuis in Bergambacht.

Van harte welkom!
We adviseren je graag persoonlijk, maak een afspraak!

Rembo Styling

Verfijnde details

Elegant met een unieke draai
Meer inspiratie opdoen...

Respectabel

Rembo Styling is een respectabel Belgisch familiebedrijf. Zij zijn al meer dat 40 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen van uiterst kwalitatieve bruidsjaponnen. Met het gebruik van hoogwaardige materialen worden alle bruidsjurken één voor één op ambachtelijke wijze met de hand gemaakt. Ontdek de collectie van Rembo Styling en maak een afspraak. We heten je van harte welkom in ons gezellige bruidshuis. Neem gezellig je (schoon)moeder en vriendinnen mee! Onze adviseurs bedienen je persoonlijk -heel privé- in sfeervolle VIP-rooms.


Adviseur bruidsmode

Nathalie de Jong

Rembo Styling ontdekken...

Dat doe ik graag samen met jou. Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik graag voor je klaar. Maak vrijblijvend een afspraak, dan heb ik alle tijd voor je!

Adviseur bruidsmode

Onze Speksnijder Winkels