Ga naar de inhoud

Boss

Toewijding aan de fijnste materialen

Wist je dat de kostuums van Boss uitermate geschikt zijn als trouwpak? De toewijding aan de fijnste materialen en een onberispelijke pasvorm, vallen op. Vakmanschap is doorslaggevend in de ontwerpen van een kostuum voor jou als bruidegom.

Ben je op zoek naar een elegant en modern trouwpak? Dan is een trouwpak van Boss iets voor jou. Je vindt bij ons een selectie exclusieve collectie met kostuums van Hugo Boss. Bekijk de foto’s van de pakken die we kunnen leveren. Heb je een mooi pak gezien en wil je weten of we deze in onze winkels hebben hangen? Neem contact met ons op.

Graag nodigen wij je uit om de favoriete kostuum van Boss te komen passen op onze bruidegomafdeling in onze winkels.

Van harte welkom!

Persoonlijk advies
Ben
Adviseur
Uniek in Boss

Kies voor een trouwpak met allure...

Vakmanschap is doorslaggevend in de ontwerpen van een kostuum voor heren: van met de hand afgewerkte colberts van 100% canvas tot unieke drie-delige pakken die perfect aansluiten op u en uw wensen. De kwaliteit van onze exclusieve herenkostuums is altijd volgens de hoogste standaard en zal u een zelfverzekerde uitstraling geven. En dat wil je op jouw trouwdag toch?

Voor meerdere draagmomenten

Is je trouwdag achter de rug, dan kun je je Boss-kostuum perfect een tweede leven geven als (zakelijk) kostuum. Hoe fijn is dat? Wij van Atelier Speksnijder staan voor je klaar om te met plezier de kostuums van Boss te laten zien en gaan met je mee tijdens de zoektocht van het perfecte trouwpak voor de dag van jouw dromen.

Lange historie

Hugo Boss heeft sinds de late 20e eeuw voortdurend geïnnoveerd en heeft zijn ontwerpen en productieprocessen gemoderniseerd om aan de eisen van de hedendaagse markt te voldoen. Hoewel ze nog steeds bekend staan om hun klassieke en tijdloze kostuums, hebben ze ook eigentijdse stijlen geïntroduceerd om een breder publiek aan te spreken. Al met al heeft Hugo Boss een rijke geschiedenis als producent van kostuums en heeft het een blijvende invloed gehad op de modewereld. Hun kostuums blijven populair bij mannen die op zoek zijn naar kwaliteit, stijl en vakmanschap.

Unieke aandacht

Als geen ander weten wij hoe belangrijk het is dat een trouwpak helemaal past bij wie jij als aanstaande bruidegom bent. Het onderstreept jouw persoonlijkheid en wij kunnen niet wachten om jou van een passend advies te voorzien. Wellicht wordt het dus een trouwpak van Boss. Daarnast zorgen we ook voor de bijpassende accessoires, zoals dassen of strikjes, een goed shirt en de perfecte schoenen! Dat doen we het liefts op afspraak. Dan reserveren we tijd voor je kunnen we je alle aandacht geven!

 

Afspraak maken