Jij en je trouwpak...

Heb jij trouwplannen? Je bent op de knieën gegaan? Gefeliciteerd! En nu is het tijd voor jou om een schitterend trouwpak uit te gaan zoeken. Wij kunnen je helpen. In onze winkels en Bergambacht en Veenendaal tref je prachtige trouwafdelingen aan waar we een fantastische collectie trouwpakken hebben klaar hangen. Of ga je de uitdaging aan en ontwerp je graag zelf je trouwpak? Ook daarbij helpen wij je graag op onze tailormade-afdelingen. Bijpassende schoenen zijn ook snel gevonden in ons Schoenenkabinet, perfect afgestemd op jouw trouwpak. Wij als professionals adviseren je graag persoonlijk. Zo kunnen we aan al jouw wensen tegemoet komen! Laat je adviseren en verbaas je over de mogelijkheden bij Speksnijder.

Boek je persoonlijke adviseur

Topmerken

Wij werken met de toonaangevende merken Cossmo, Wilvorst, Roy Robson, John Miller, Ledub en Olymp. Maatwerk bieden wij aan onder de naam: TS Tailormade. Ook kunnen we je helpen aan bijpassende schoenen.

Bekijk onze merken

Bruidegomafdelingen

Op onze herenafdelingen in Bergambacht en Veenendaal tref je prachtige afdelingen aan waar we je schitterende trouwpakken kunnen laten zien. Je kunt comfortabel zitten en op je gemak de collectie bekijken. Wanneer je zelf je trouwpak wilt ontwerpen, nemen we je mee naar onze tailormade-afdeling.

Bekijk onze bruidegom-afdelingen