Lingerie, foundation en accessoires

Lingerie, foundation en accessoires

Om je trouwjurk optimaal tot uitdrukking te laten komen is de juiste lingerie of foundation heel belangrijk. Je vindt bij ons een uitgebreide collectie van Kleemeier, bekijk alvast wat foto's door op de afbeelding te klikken. Naast lingerie en foundation hebben we ook prachtige accessoires van Kleemeier in onze collectie.

Graag nodigen we je uit in ons bruidshuis in Bergambacht.

Van harte welkom!We adviseren je graag persoonlijk, maak een afspraak!

Kleemeier

Voor een nóg mooier geheel!
Meer inspiratie opdoen...

Passend

KLeemeier is gespecialiseerd in het leveren van perfect passende lingerie en foundation. Hoe belangrijk is het dat jouw bruidsjapon fantastisch past. De juist lingerie of foundation is hierbij heel belangrijk. Vooral omdat het onzichtbaar moet zijn. Wij adviseren je graag om de passende lingerie te kiezen! Naast lingerie hebben we ook schitterende accessoires van Kleemeier in onze collectie, kom het zelf bekijken en passen. Maak een afspraak met één van onze adviseurs. Ze helpen je persoonlijk en heel privé in speciale VIP-rooms.

Adviseur bruidsmode

Thera Streefland

Kleemeier ontdekken...

Dat doe ik graag samen met jou. Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik graag voor je klaar. Maak vrijblijvend een afspraak, dan heb ik alle tijd voor je!

Adviseur bruidsmode

Onze Speksnijder Winkels