Eindeloze mogelijkheden

Eindeloze mogelijkheden

2 Impress U ontwerpt en vervaardigd exclusieve bruidsmode met internationale allure. Je vindt bij ons een uitgebreide collectie van 2 Impress U, bekijk de foto's van alle jurken die wij kunnen leveren door op de foto te klikken. Kom je een leuke jurk tussen de inspriatie beelden tegen en ben je benieuwd of deze in de winkel hangt om te passen? Neem contact met ons op.

Graag nodigen we je uit om jouw droomjurk van 2 Impress U te komen passen in ons bruidshuis in Bergambacht.

Van harte welkom!


We adviseren je graag persoonlijk, maak een afspraak!

2 impress U

Aandacht voor detail

In alle kleuren leverbaar!
Meer inspiratie opdoen...

Stijl

2 Impress U heeft een onderscheidende unieke stijl voor de bruid die weet wat ze wil. Het gebruik van hoogwaardige materialen, exclusief kant in combinatie met een unieke stijl zorgen voor een heel eigen collectie. Ben je op zoek naar een bruidsjurk in kleur? Dan zijn bij dit merk de mogelijkheden eindeloos. Wil je aanpassingen qua mouw of hoogte van het decoleté, daar kunnen we voor zorgen. Ontdek de collectie van 2 Impress U en maak een afspraak. We heten je van harte welkom in ons gezellige bruidshuis. Neem je (schoon)moeder, familie of vrienden mee op zo'n belangrijk moment. Onze adviseurs bedienen je persoonlijk -heel privé- in sfeervolle VIP-rooms.


Adviseur bruidsmode

Miranda van den Berg

2 Impress U ontdekken...

Dat doe ik graag samen met jou. Een persoonlijk advies is altijd prettig daarom sta ik graag voor je klaar. Maak vrijblijvend een afspraak, dan heb ik alle tijd voor je!

Onze Speksnijder Winkels