Ga naar de inhoud

Parels

Parels op je bruiloft

De parel is terug van weggeweest!

Deze klassieke edelsteen is weer helemaal terug; een opkomende trend in de bruidsmode. Subtiele parelknoopjes op je trouwjurk, haarsieraden met parels in diverse formaten of echt knallen met statement sieraden? Kortom de parel, die is niet te missen in de bruidsmode anno 2023.

Bij de parel denk je misschien niet snel aan de combinatie met een sluier maar niets in minder waar, vandaag de dag gaan sluiers en parels juist heel goed samen. Wat dacht je van een subtiele parel als sneeuwvlokjes verdeeld of je sluier? Liever alleen langs de rand als subtiel detail? Wij denken graag met je mee om het plaatje compleet te maken!

We vinden deze prachtige edelstenen natuurlijk ook terug in diverse andere haarsieraden, een sluier met parels voor jou iets to much? Dan laten we je graag kennis maken met onze andere haarsieraden; denk aan een mooie diadeem of haarkam bekleed met parels? Beide in combinatie met een prachtig bruidskapsel zeker een aanrader als je wilt gaan voor een elegante maar luxe uitstraling.

De kracht van herhaling

De kracht zit hem in de herhaling, een subtiele parel in je sluier of haarsieraad? Denk dan ook eens aan een subtiele touch hiervan in je overige sieraden als bijvoorbeeld een oorbel, ketting of armband. Bij ons in de winkel hebben we  sieraden liggen van bijvoorbeeld Abrazi of Poirier in diverse kleuren als goud, zilver of rosé in combinatie met deze fijne edelsteen. Echt een kijkje waard! Wij adviseren en helpen je graag met de zoektocht naar de juiste combinatie.

Ook in de nieuwe collectie aan trouwjurken mag de parel zeker niet ontbreken, diverse merken hebben de stap alvast genomen in de collectie van het aankomende seizoen. Denk aan subtiele parelknoopjes op de mouwen en de rug maar ook een prachtige statement tailleband met parels is niet te missen. Kortom parels in het bruidsseizoen 2023/2024 zijn voor ons niet meer weg te denken.

Geschreven door Mariëlle van Erk
Marketingmedewerker bij Atelier Speksnijder

Zijn parels ook iets voor jou? Mijn collega's helpen je graag!
Mariëlle
Marketeer