Ga naar de inhoud

Jouw stempel op je trouwpak

Maak het persoonlijk

Kies wat bij je past, wij helpen je verder!

Hoe kies je je (trouw)pak? Kom je naar de winkel en kies je uit een collectie pakken? Ja dat kan zeker… Zelf ontwerpen? Mogelijkheden genoeg…

Kies je het liefst een kant-en-klaar pak, dan is het goed om te weten wat de trends zijn. Voor de aanstaande bruidegom is groen is een blijver en dan in allerlei varianten. Helder groen, flessengroen, patrolgroen of zachtgroen. Nieuw is de kleur Bordeauxrood. Deze tint maakte zijn opmars in de afgelopen voorjaar, maar wint terrein in het najaar van 2022. De kleur is al sprekend genoeg zodat je hierbij niet eens accenten nodig hebt zoals bijvoorbeeld een afwijkend gilet. Je vindt in bordeaux ook verschillende kleurschakeringen al dan niet glanzend. We zijn benieuwd of bordeaux het nieuwe groen gaat worden… Voor de businesspakken is blauw en grijs een kleur die altijd goed is, aangevuld met bruinen en grijsgroenen. Dessins in de stoffen geven hier de juiste trend aan. Wist je dat je ook met een juiste combinatie perfect voor de dag kunt komen? Ook als bruidegom!

Jouw ontwerp

Je kunt natuurlijk ook zelf aan de slag, oftewel je ontwerpt je eigen trouwpak op de maatwerkafdeling. Ook hier vind je de trendkleuren groen en de donkerrode bordeaux naast honderden andere tinten blauw, grijs, bruin of zand om er maar een paar te noemen. Met maatwerk druk je helemaal je eigen stempel op je pak en kan je volledig ‘out of the box’ gaan met fantastische ruiten, mooie luxe stoffen of juist heel ingetogen met vertrouwde marine-blauwen waarbij je de focus legt op een afwijkend gilet met soms enkel een andere stofstructuur. Sowieso is de trend met een prachtig geruit gilet nog lang niet over. De keuze uit ruiten neemt alleen maar toe en deze geven net de spanning in je outfit.

Persoonlijk

Naast de meest eigenzinnige combinaties is er voor de bruidegom of zakelijke klant alle ruimte voor personaliseren. Wanneer je voor maatwerk kiest is er altijd de mogelijkheid tot het borduren van initialen, mooie spreuken of de koosnaam van je aanstaande bruid. Dan kan in het kraagvilt onder je revers of aan de binnenzijde in de voering. Kies je voor een trouwpak uit de collectie, dan is het borduren aan de binnenzijde ook een optie. Als extra is borduren op de manchetten -al dan niet dubbel- een mogelijkheid. Op deze manier verras je je bruid. En ga je nog een stap verder, dan zetten we de trouwdatum, een bruidslogo (heel hip tegenwoordig) op je manchetknopen! En waarom niet ook mooie details toevoegen aan een prachtige zakelijk pak?

Pakken met een twist, persoonlijke ontwerpen en aandacht voor detail voeren dus de boventoon. Voeg daar je eigen creativiteit bij en je straalt op je trouwdag, feestdag of zakelijke bijeenkomst als geen ander, succes!

Naast de meest eigenzinnige combinaties is er voor de bruidegom alle ruimte voor personaliseren. Wanneer je voor maatwerk kiest is er altijd de mogelijkheid tot het borduren van initialen, mooie spreuken of de koosnaam van je aanstaande bruid. Dan kan in het kraagvilt onder je revers of aan de binnenzijde in de voering. Kies je voor een pak uit de collectie, dan is het borduren aan de binnenzijde ook een optie. Als extra is borduren op de manchetten -al dan niet dubbel- een mogelijkheid. Op deze manier verras je je bruid. En ga je nog een stap verder, dan zetten we de trouwdatum, een bruidslogo (heel hip tegenwoordig) op je manchetknopen!

Pakken met een twist, persoonlijke ontwerpen en aandacht voor detail voeren dus de boventoon. Voeg daar je eigen creativiteit bij en je straalt op je trouwdag als geen ander, succes!

 

Deze blog is geschreven door Chris van Bruchem

persoonlijk advies bij Atelier Speksnijder
Persoonlijk advies
Lisette
Adviseur