Ga naar de inhoud

"Prachtige dag!"
Daniëlle & Robert

Rood was de kleur die ik graag in mijn trouwjurk wilde! Nadat ik dit had doorgegeven bij het inplannen van mijn afspraak zijn de dames op zoek gegaan naar een jurk met rood er in. En die hebben ze gevonden!

Op het rode kant was ik gelijk verliefd, het tule van de jurk alleen niet! Samen zijn we op zoek gegaan naar de perfecte stof voor de rok. Tijdens alle afspraken ben ik erg fijn geholpen, Frieda snapte perfect wat ik wilde met mijn jurk en dat zorgde ervoor dat mijn jurk uiteindelijk precies is wat ik wilde!

Ondanks dat de rode kleur in mijn jurk lastig was te combineren voor mijn man, heeft de herenafdeling de details van zijn pak super goed gecombineerd met mijn jurk. We matchte super en we kijken terug op een prachtige dag in prachtige dag! Bedankt voor alle hulp!

Groetjes Daniëlle & Robert

Fotocredits: Pictures & Plans
Wil jij net zo stralen als Daniëlle? Ik help je graag!
Frieda
ADVISEUR BRUIDSMODE
Aandacht voor detail

2 Impress U

De bruidsjapon die Daniëlle draagt is van 2 Impress U. 2 Impress U heeft een onderscheidende unieke stijl voor de bruid die weet wat ze wil. 2 Impress U ontwerpt en vervaardigd exclusieve bruidsmode met internationale allure. Je vindt bij ons een uitgebreide collectie van 2 Impress U.

Meer over 2 Impress U
Een uniek trouwpak

TS Tailormade

Robert heeft gekozen voor een eigen ontworpen trouwkostuum van TS Tailormade. Ontdek alle mogelijkheden op onze bruidegomafdelingen.

Meer over TS-Tailormade
Kunnen wij jullie helpen?

Willen jullie ook stralen, net als Daniëlle & Robert? Maak vrijblijvend een afspraak en wij gaan je helpen!

Afspraak maken