Ga naar de inhoud
Maatwerk trouwpak van TS Tailormade

Zelf een trouwkostuum samenstellen

In augustus trouw ik met Jonathan. Ik ken hem al vanaf dat ik zo’n vier jaar was, maar drie jaar geleden sloeg de vonk pas écht over. Vanaf toen waren we onafscheidelijk. Mijn vreugde kon dan ook niet op toen Jonathan mij vorig jaar ten huwelijk vroeg. Bij de voorbereiding daarop hoort natuurlijk ook het uitzoeken van een trouwpak en daarom bezochten we zo’n maand geleden Speksnijder Bruid & Bruidegom

Trouwpak op maat

Hoewel de bruidegom-afdeling niet enorm groot is, zijn de mogelijkheden wel enorm. Er was een uitgebreide keuze uit maatpakken, maar hiernaast was het ook mogelijk om zelf een pak samen te stellen. Dit onder het label van Speksnijder: TS-Tailormade. We hoefden dan ook niet lang na te denken en kozen voor het laatste: een op maat én uniek trouwpak.

Snorren en vissen óf streepjes en stipjes

Het samenstellen begon bij de stofkeuze. Deskundige stylist Hans liet Jonathan diverse pakken passen en kleurstalen zien. Regelmatig vertrokken we even naar buiten om de kleur in het daglicht te zien. Uiteindelijk was dé perfecte kleur gevonden (welke dat is, houden we nog even geheim). En, wanneer je kiest voor een TS-Tailormade pak, zijn er nog veel meer mogelijkheden. Zo kon Jonathan kiezen voor de vorm van zijn kraag, of de zakken scheef of recht ingezet zouden worden, de kleur knopen, de afwerking daarvan en een geborduurde tekst in de kraag. Hier bleef het niet bij: ook de voering kon zelf gekozen worden. Hierbij kun je het zo gek maken als je zelf wilt: met snorren en vissen of streepjes en stipjes. Kortom: de mogelijkheden zijn eindeloos om een stijlvol én persoonlijk pak te creëren. Hans heeft ons daar goed bij geholpen en heeft ons geduldig geadviseerd bij het maken van de keuzes.

Droomkostuum

Ik moet zeggen dat ik Jonathan al snel enthousiast kan krijgen, maar na ons bezoekje aan Speksnijder Mode was hij wel razend enthousiast!

 

22-11-2018 | Deze blog is geschreven door Rokkie Mountains

Ik help je graag!
Ben van den Bogaard
Adviseur