Over ons

Passie

Al meer dan 40 jaar is het onze passie om bruidsparen te laten stralen op hun trouwdag! Wij zijn specialist in het leveren van schitterende bruidskleding aan bruid en bruidegom. Je treft bij ons vele stijlen aan en kunnen je persoonlijk én op maat bedienen. In Bergambacht -gelegen tussen Gouda en Rotterdam- hebben talloze bruidsparen de weg naar ons gevonden en hebben hier hun keuze kunnen maken voor een droomjapon of een stijlvol trouwkostuum. Ook in de wijde regio rondom Veenendaal hebben we menig bruidegom aangekleed.

Bruid

Ons bruidshuis is gevestigd boven de modewinkel van Speksnijder Mode aan de Hoofdstraat 105 in Bergambacht. In 2008 is er een volledig nieuw pand gebouwd met een prachtige ruimte waar wij onze bruidsjaponnen én alle accessoires die daarbij horen presenteren.Je kunt passen in speciale VIP-rooms waar alle privacy is gewaarborgd én flaneren over een catwalk met imposante spiegels. Ben je op zoek naar een volledige bruids-outfit? Wij kleden je van top tot teen. Je hebt keuze uit zo'n 300 modellen. Zoek je alleen aanvullende accessoires ook dan ben je altijd welkom.Wij voeren eigentijdse en gerenommeerde merken en bezoeken (internationale) beurzen om steeds de meest actuele modellen op voorraad te hebben én jou te kunnen adviseren over de laatste trends.

Om jou persoonlijk alle aandacht te geven raden wij je aan om een afspraak te maken, je kunt zelf kiezen voor een persoonlijke adviseur!

Bruidegom

Zowel in Bergambacht als in Veenendaal tref je prachtige afdelingen (privacy gewaarborgd) aan met een keur aan trouwpakken. Ook hier staan onze medewerkers klaar met een passend advies. De collectie bestaat uit toonaangevende merkkostuums zoals Cossmo en Wilvorst. Naast de kostuums in onze steeds wisselende collectie kunnen we aan al jouw speciale wensen invulling geven met kostuums op maat. Zoek je een specifieke kleur, een bijzonder model of wil je je trouwpak personaliseren? Alles is mogelijk. op onze tailormadeafdeling. Daarnaast presenteren we je graag alle bijpassende accessoires zoals shirts, dassen, plastrons, manchetknopen, onderkleding en schoenen uit ons Schoenenkabinet.

Het is een pré om in één zaak te kunnen slagen voor zowel bruid als bruidegom, alles kan perfect op elkaar worden afgestemd! En slaagt de bruid voor een jurk, dan zit er voor jou een leuke korting in...

Om je persoonlijk te kunnen adviseren raden wij je aan om een afspraak te maken, je kunt zelfs kiezen door wie je graag geadviseerd wil worden!

Gekleurd

Ben je op zoek naar een gekleurde bruidsjapon? Daarvoor hebben we veel mogelijkheden en ideeën, bij diverse leveranciers kunnen we japonnen in een scala aan kleuren laten maken. Inclusief de aanpassingen die jij graag wilt. Vraag er naar in ons bruidshuis of laat je vast inspireren op Pinterest

Modern atelier

Speksnijder biedt een zeer uitgebreide collectie bruidsmode. Je kunt in alle stijlen slagen. Heb je specifieke wensen? Wil je de hals bijvoorbeeld hoger, of toch liever een lange(re) mouw? Altijd kunnen wij een passende oplossing bieden. We beschikken namelijk over een modern atelier waar wij alle wensen en aanpassingen aan trouwjurk of trouwpak vakkundig uitvoeren. En de vermaakkosten die daarbij horen? Die nemen wij voor onze rekening!

Zelf je bruidsjurk maken

Wil je zelf jouw trouwjurk maken? Dan kunnen wij je een knippakket leveren in een keur aan stoffen en kleuren. Maak een afspraak en we begeleiden je bij je keuze!

Bruidskinderen

Ook bruidskinderen kunnen wij stijlvol en toch speels aankleden. Onze kindercollectie Monny biedt hiervoor tal aan eigentijdse mogelijkheden. Een bruidsmeisje met een jurkje in de zelfde stijl en stof als jouw trouwjurk, kunnen wij ook verzorgen. Hetzelfde geldt voor de bruidsjonker en het trouwpak van de bruidegom. Vraag het ons gerust.

Aandacht voelt beter...

Om je persoonlijk te kunnen adviseren is het verstandig om een afspraak te maken, wij nemen dan alle tijd voor je en maken er voor jou en voor degenen die je meeneemt een onvergetelijke ervaring van! Alle aandacht voor jou! Je kunt gemakkelijk een afspraak maken met één van onze adviseurs, dit gaat gemakkelijk online via onderstaande knop. Of je belt tijdens onze openingstijden.
Van harte welkom!

CBW- erkend

Als je bij Speksnijder je bruidskleding koopt, koop je bij een CBW-erkend bedrijf. Dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Lees er alles over op de website van CBW, klik op de onderstaande knop.

Alvast binnenkijken

Bekijk alvast een aantal foto's van ons bruidshuis en onze trouwafdelingen, zo kom je vast in de sfeer. We beschikken in ons bruidshuis over gezellige VIP-rooms waar je heel privé, samen met je (schoon)moeder of vriendinnen kunt passen. Je bent zo helemaal je zelf bij het maken van zo'n belangrijke keuze. Ook onze bruidegom-afdelingen bieden voldoende privacy. We verwelkomen je van harte!