Een kijkje achter de schermen

Een kijkje achter de schermen

Zo gaat een fotoshoot in zijn werk....


We tonen j graag een kijkje achter de schermen tijdens een fotoshoot. Op deze pagina kunt u lezen en zien op welke manier wij bezig zijn met de fotografie voor de campagne najaar 2021. Natuurlijk ziet dit er rommelig en gekunsteld uit, maar het resultaat zie je een seizoen lang in onze campagnes. Kijk even mee, een prima manier om een stukje mee te beleven hoe alles in zijn gang gaat... Tijdens de shoot worden er modebeelden gemaakt voor zowel Speksnijder Mode als Atelier Speksnijder.

Najaarsfoto's schieten in een oude fabriek

Fotoshoot

'Met elkaar de mooiste voorjaarsbeelden maken met schitterende mode op een prachtige locatie. Op 3 augustus j.l. was het weer zover. We spelen altijd met de verkeerde seizoenen. Shootten we afgelopen februari in een kas bedekt met sneeuw voor onze voorjaar/zomer campagne. Nu maakten we in fijn zomerweer, foto's met warme winterkleding...

Campagne

Voordat het nieuwe seizoen gaat beginnen plannen we een fotosessie met diverse modellen. Tijdens deze sessies maken we de mooiste beelden waarmee we onze najaarscampagne vormgeven. Wij van Speksnijder hechten aan een eigen gezicht, daarom maken we sporadisch gebruik van foto's die onze leveranciers beschikbaar stellen. Dit seizoen maken we opnieuw gebruik van bijna allemaal eigen modellen, gewoon onze medewerkers. Hier krijgen we de leukste reacties op!

Fotolocatie

Waren tijdens onze voorjaarsshoot vele fotolocaties gesloten vanwege de lockdown en kon onze shoot in de Gelderlandfabriek in Culemborg niet doorgaan. (We hadden een prima alternatief gevonden hoor..) Dit keer konden we herkansen en werden we gastvrij ontvangen in de creatieve Geldelandfabriek en in het naastgelegen restaurant Una Volta, een oud stationsgebouw. In de Gelderlandfabriek zelf werden vroegen de bekende Gerlderlandbanken en meubels geproduceerd. Nu is het een verzamelgebouw met ateliers, werkplekken en expositieruimtes. Ook buiten zijn er volop plekjes om prachtige beelden te schieten. Kortom een prachtige plek om onze najaars-campganebeelden te maken. En dat is meer dan gelukt!

Foto's en video

Bekijk de making of-foto's in de slider bovenaan deze pagina en bekijk de video hieronder. Beleef zo een stukje mee van deze dag! Houd ook onze kanalen in de gaten, daar ga je komend half jaar het resultaat zien van deze dag, veel kijkplezier!Marketeer

Chris van Bruchem

Inspireren...

Altijd leuk om even te zien hoe een campagne tot stand komt. Beelden zijn belangrijk, daarom besteden wij hier volop aandacht aan. Kunnen we u fijn inspireren!

Marketeer

Aan deze dag werkten mee:

 • Anja, Irma, Irina, Nathalie, Jos en Jip als modellen
 • Jennifer Urban, visagist
 • Leo de Jong, fotograaf
 • De Kaardebol, bloemwerk
 • Het Schoenenkabinet/De Schoenensalon, schoenen
 • Bergambacht Optiek, brillen
 • Irina Schoonderwoerd, Jannemieke en Malinda Speksnijder alg. assistentie
 • Wilmer van Bruchem, namens HJ Mediagroep + making of
 • Chris van Bruchem, regie
 • Mini cabrio, met dank aan Anja Blaauwendraat
 • High Tea als decor met dank aan Café en Suite

Onze Speksnijder Winkels