onze dag

"Binnen een uurtje was het gepiept!"

Willemijn

Beste medewerkers van Speksnijder, in het bijzonder Nathalie de Jong,

Afgelopen 20 april ben ik getrouwd in een japon van jullie. Met een lang wensenlijstje en de angst dat ik nooit zou kunnen slagen en alle wensen kon voldoen, kwam ik bij jullie (spontaan) binnen. Binnen een uurtje was het gepiept. De tweede jurk werd het. De glimmertjes eraf, de mouwen iets aangepast en wat andere vermakingen: het was allemaal geen enkel probleem.

Ik ben door Nathalie de Jong ontzettend goed en kundig geholpen. Ook de coupeuses hebben geweldig werk geleverd. Niets dan lof voor de winkel en de geleverde service. Inmiddels heb ik Speksnijder al bij verschillende vriendinnen en kennissen aanbevolen.

Met vriendelijke groet,
Willemijn

Fotocredits: Be Mine fotografie
www.beminefotografie.nl

mijn trouwkleding

Veelzijdige bruidsjurken

Bruidsjurken met klasse

De bruidsjapon die Willemijn heeft gedragen is van Marylise. De trouwjurken van Marylise zijn ontworpen met een subtiel oog voor details. Een trouwjurk van Marylise zit als gegoten. Je vindt bij ons een uitgebreide collectie van Marylise

Bekijk meer van Marylise
Adviseur bruidsmode

Nathalie de Jong:

Iedere bruid is uniek

"Een aanstaande bruid helpen om haar droomjurk te vinden, is wat ik het liefste doe. Om jouw droom te verwezenlijken sta ik graag voor je klaar, maak vrijblijvend een afspraak!"
Adviseur bruidsmode