onze dag

"Ik kreeg heel veel positieve reacties!"

Wilbert & Willemieke

Dag Nathalie,

Hierbij wat foto's van onze bruiloft! We hebben een fantastische dag gehad en de jurk was prachtig :) Ik kreeg heel veel positieve reacties! Nogmaals bedankt voor alle hulp en gastvrijheid, ik heb ervan genoten bij jullie m'n trouwjurk te kopen. Het pak van Wilbert komt ook van Speksnijder, maar dan van locatie Veenendaal ;)

Hartelijke groeten,
Wilbert & Willemieke

Fotocredits: Daniëlle Blokland
www.danielleblokland.nl

Onze trouwkleding

Bruidsjurken met klasse

White One

De bruidsjapon die Willemieke draagt is van White One.De trouwjurken van White One zijn vrouwelijk en stralen klasse uit. Je herkent de japonnen aan de vrouwelijke belijning en de verschillende laagjes stof. Je vindt bij ons een uitgebreide collectie van White One.

Bekijk meer van White One

Eigentijdse maatpakken

Een uniek trouwkostuum

Het trouwpak dat Wilbert draagt is een eigen ontworpen trouwkostuum van onze maatwerkafdeling. Een eigentijds trouwpak op maat is helemaal van nu. Zelf je trouwpak ontwerpen. Met TS-Tailormade hebben wij een label ontwikkeld waarbij al jouw wensen mogelijk zijn.

Meer informatie over TS Tailormade
Adviseur bruidsmode

Nathalie de Jong:

Ieder bruidspaar uniek

"Ik hou erg van mijn werk, het is een geweldig proces om steeds weer opnieuw te beleven. Maak gerust een vrijblijvende afspraak, ik sta voor je klaar!"
Adviseur bruidsmode