onze dag

"Bedankt voor de goede adviezen!"

Sven & Anouk

Afgelopen maart zijn wij getrouwd en hebben wij onze trouwkleding bij jullie gekocht. Bedankt voor de goede adviezen en hulp!

Groet Sven & Anouk

Fotocredits: Inge Kooiman
www.ingekooiman.nl

Onze trouwkleding

Veelzijdige bruidsjurken

Ladybird

Anouk draagt een jurk van Ladybird, De trouwjurken van dit Nederlandse bruidsmodemerk zijn veelzijdig en van hoge kwaliteit. Voor elk type bruid is er wel een jurk te vinden in deze collectie!

Meer over Ladybird

Je eigen trouwpak ontwerpen

TS Tailormade

Sven draagt een zelfontworpen kostuum van TS Tailormade. Een eigentijds trouwpak op maat is helemaal van nu. Zelf je trouwpak ontwerpen. Met TS-Tailormade hebben wij een label ontwikkeld waarbij al jouw wensen mogelijk zijn. Je kunt kiezen uit een keur aan stoffen uit de tailormade-collectie of uit de onlangs geïntroduceerde Ceremonia-collectie, die slechts op 8 adressen in Nederland te koop is. Hoe exclusief wil je het hebben? En alle details aan het kostuum? Ook die bepaal je zélf!

Bekijk meer van TS Tailormade
Adviseur bruidsmode

Nathalie de Jong:

Ieder bruidspaar is uniek

"Een aanstaande bruid of bruidegom helpen om haar of zijn droomoutfit te vinden, is wat ik het liefste doe. Om jouw droom te verwezenlijken sta ik graag voor je klaar, maak vrijblijvend een afspraak!"
Adviseur bruidsmode