onze dag

"Het was altijd weer een feest om naar jullie toe te gaan!"

Ruben & Lianne

Op 1 mei mocht ik, Lianne met mijn lieve aanstaande Ruben in het huwelijksbootje stappen. De dag begon met een hoop regen wat de hele dag wisselde met zonnestralen. Wij allebei hebben onze outfit bij jullie vandaan en als ik voor mezelf spreek was het altijd weer een feestje om vanuit Katwijk naar jullie toe te gaan. Miranda hielp mij heel goed met het uitkiezen van mijn jurk en met alle aanpassingen die ik wilde snapte ze mij precies! Niks was te gek en ik kon alles vragen, zo fijn!

Ondanks alle Coronamaatregelen hebben wij een geweldige bruiloft gehad! We willen jullie heel erg bedanken voor jullie inzet, service en bijdrage aan onze mooie dag.

Lieve groetjes ook namens mijn man,
Lianne

Fotocredits: Jan van de Maat
www.janvandemaat.nl

Onze trouwkleding

Bruidsjurken met echte allure

Pronovias

De jurk die Lianne draagt is een combinatie van twee merken. De basis is van Pronovias en de bijzondere kraag van Creations of Leijten. Een unieke combinatie dus! De Spaanse Pronovias trouwjurken zijn immens populair. Pronovias staat voor vrouwelijkheid en elegantie. Creations of Leijten is een Hollandse fabrikant waarmee we al heel lang samenwerken.

Meer over Pronovias

Zelf je trouwpak ontwerpen

TS Tailormade

Ruben heeft zijn kostuum zelf ontworpen op onze maatwerkafdeling. Op deze manier heeft hij een uniek kostuum met zelfgekozen details!

Meer over maatwerk
Adviseur bruidegommode

Marja Luneburg:

Ieder bruidspaar is uniek

"Een aanstaande bruidegom helpen om zijn perfecte trouwpak te ontwerpen, is fantastisch. Mijn collega's van het bruidshuis helpen je graag bij het kiezen van jouw droomjurk!"
Adviseur bruidegommode