onze dag

"Ik kon er zelfs mee bowlen!"

Rosanne

Beste Natalie,

Ik heb ontzettend genoten van mijn prachtige jurk, die comfortabel zat, precies bij mij paste en die mijn man ook prachtig vond.

Ik wil je vooral bedanken voor je geduld en hulp. Juist omdat het een jurk was waarvan ik van te voren nooit had gedacht dat het deze zou worden, had ik even tijd nodig om te schakelen. Je was er om te helpen en geen één aanpassing was onmogelijk. En wat was vooral mijn rug gaaf... Hier ben ik je heel dankbaar voor!

Door alle aanpassingen en het prachtige extra kant in de mouwen en aan de onderkant, is het een unieke jurk geworden. Ik kon er zelfs mee bowlen..

Nogmaals heel erg bedankt, je bent een topper en steengoed in je werk!

Lieve groet, Rosanne

Fotocredits: Sjanine Fotografie

www.sjanine-fotografie.nl

mijn trouwkleding

Hollandse couture!

Creations of Leijten

De bruidsjapon die Rosanne droeg was van Creations of Leijten. Creations of Leijten biedt onder het label 'Be The Light' een veelzijdige collectie bruidsjurken. Bij de japonnen van Creations of Leijten is vrijwel alles naar wens aan te passen, maatwerk dus! Je vindt bij ons een uitgebreide collectie, waarbij exclusief bij ons verkrijgbare modellen.

Bekijk Creations of Leijten
Adviseur bruidsmode

Nathalie de Jong:

Iedere bruid is uniek

"Ik hou erg van mijn werk, het is een geweldig proces om steeds weer opnieuw te beleven. Maak gerust een vrijblijvende afspraak, ik sta voor je klaar!"
Adviseur bruidsmode