onze dag

"Prachtige dag!"

Robin & Daniëlle

Rood was de kleur die ik graag in mijn trouwjurk wilde! Nadat ik dit had doorgegeven bij het inplannen van mijn afspraak zijn de dames op zoek gegaan naar een jurk met rood er in. En die hebben ze gevonden!

Op het rode kant was ik gelijk verliefd, het tule van de jurk alleen niet! Samen zijn we op zoek gegaan naar de perfecte stof voor de rok. Tijdens alle afspraken ben ik erg fijn geholpen, Frieda snapte perfect wat ik wilde met mijn jurk en dat zorgde ervoor dat mijn jurk uiteindelijk precies is wat ik wilde!

Ondanks dat de rode kleur in mijn jurk lastig was te combineren voor mijn man, heeft de herenafdeling de details van zijn pak super goed gecombineerd met mijn jurk. We matchte super en we kijken terug op een prachtige dag! Bedankt voor alle hulp!

Groetjes Robin en Daniëlle

Fotocredits: Pictures & Plans

Onze trouwkleding

Aandacht voor detail

2 Impress U

De bruidsjapon die Daniëlle draagt is van 2 Impress U. 2 Impress U heeft een onderscheidende unieke stijl voor de bruid die weet wat ze wil. 2 Impress U ontwerpt en vervaardigd exclusieve bruidsmode met internationale allure. Je vindt bij ons een uitgebreide collectie van 2 Impress U.

Meer over 2 Impress U

Een uniek trouwpak

TS Tailormade

Robin heeft gekozen voor een eigen ontworpen trouwkostuum van TS Tailormade. Ontdek alle mogelijkheden op onze bruidegomafdelingen.

Meer over TS Tailormade
Adviseur bruidsmode

Frieda Botter

Ieder bruidspaar is uniek

"Een aanstaande bruid helpen om haar droomoutfit te vinden, is fantastisch!"
Adviseur bruidsmode