onze dag

"We hebben een top dag gehad!"

René en Marlisa

Heel hartelijk dank voor service en klantvriendelijkheid!!!! Zoveel complimenten gehad, ook over de pakken van de jongens!!! Zullen zeker reclame voor jullie maken. We hebben een top dag gehad. Nogmaals hartelijk dank!


Met vriendelijke groet,
René & Marlisa

Fotocredits: Khristèl van Dijk
www.kristelvandijkphotography.com

Onze trouwkleding

Hollandse couture!

Maatwerk

De trouwjurk die Marlisa draagt is van Creations of Leijten, Creations of Leijten biedt onder het label 'Be The Light' een veelzijdige collectie bruidsjurken. Bij de japonnen van Creations of Leijten is vrijwel alles naar wens aan te passen, maatwerk dus! Je vindt bij ons een uitgebreide collectie, waarbij exclusief bij ons verkrijgbare modellen.

Bekijk meer van Creations of Leijten

Een prima trouwpak

Om door te dragen

Het trouwpak dat René draagt is van Roy Robson, Als je graag je trouwpak ook na je trouwdag nog wilt dragen is een kostuum van Roy Robson een prima keuze. We hebben diverse kostuums op voorraad die daar heel geschikt voor zijn. Zowel 2 als 3-delig. Met de juiste accessoires erbij maak je er een fantastische outfit van waarvan je dubbel plezier zult hebben!

Bekijk meer van Roy Robson
Adviseur bruidsmode

Joke Speksnijder:

Iedere bruid is uniek

"Een aanstaande bruid helpen om haar droomjurk te vinden, is wat ik het liefste doe. Om jouw droom te verwezenlijken sta ik graag voor je klaar, maak vrijblijvend een afspraak!"
Adviseur bruidsmode