onze dag

" We vonden allebei dat we heel fijn, ontspannen en leuk geholpen werden!"

Niels & Josine

Beste Nathalie en Chris,

Op 13 oktober 2017, een heerlijk zonnige herfstdag, was onze trouwdag. Via deze weg willen wij jullie hartelijk bedanken voor de leuke momenten tijdens de keuze voor zowel een trouwjurk als trouwpak. Beide zijn we meermaals langs geweest om het een en ander te kiezen, af te stemmen en mee te nemen. We vonden allebei dat we hierbij heel fijn, ontspannen en leuk geholpen werden. Met uiteindelijk een resultaat waar we zeer gelukkig van werden.

Fotocredits: Fotografie Piet Mes
www.fotografiepietmes.nl

Onze trouwkleding

Internationale allure

2 Impress U

De bruidsjapon die Josine droeg was van 2 Impress U. 2 impress U ontwerpt en vervaardigd exclusieve bruids- en gelegenheidskleding met internationale allure! Elke japon is uniek en handgemaakt met de grootst mogelijke aandacht voor detail.

Bekijk meer van 2 Impress U

Moderne en elegante trouwpakken

Elegant en modern

Het trouwpak dat Niels droeg was van Wilvorst. Ben je op zoek naar een elegant en modern trouwpak? Dan is een trouwpak van Wilvorst iets voor jou. Je vindt bij ons een uitgebreide collectie met trouwpakken van Wilvorst.

Bekijk meer van Wilvorst
Adviseur bruidsmode

Nathalie de Jong:

Iedere bruid is uniek

"Een aanstaande bruid helpen om haar droomjurk te vinden, is wat ik het liefste doe. Om jouw droom te verwezenlijken sta ik graag voor je klaar, maak vrijblijvend een afspraak!"
Adviseur bruidsmode