onze dag

"Bedankt voor de hulp en het vele geduld!"

Michaël & Desiree

Beste medewerkers van Speksnijder Bruid & Bruidegom

Afgelopen 27 oktober zijn wij, Michael en Desiree, getrouwd. Beiden zijn wij geslaagd bij jullie winkel in Bergambacht. We dachten dat jullie het vast erg leuk zouden vinden om enkele foto's te ontvangen van onze geweldige trouwdag. We zijn allebei, bij elke afspraak heel fijn geholpen, er werd alle tijd genomen door de hele vriendelijke medewerkers. Bedankt voor de hulp, het vele geduld, jullie oprechte mening en de voorpret voor onze bruiloft!

We wensen jullie veel succes en plezier met alle toekomstige bruidjes en bruidegoms en hopelijk tot ziens!

Fotocredits: Debby Elemans
www.debbyelemans.nl

Onze trouwkleding

Veelzijdige bruidsjurken

Ladybird

De bruidjurk die Desiree droeg is van Ladybird. De trouwjurken van dit Nederlandse bruidsmodemerk zijn veelzijdig en van hoge kwaliteit. Voor elk type bruid is er wel een jurk te vinden in deze collectie.

Bekijk meer van Ladybird

Moderne en elegante trouwpakken

Elegant en modern

Het trouwpak dat Michaël droeg is van Wilvorst. Ben je op zoek naar een elegant en modern trouwpak? Dan is een trouwpak van Wilvorst iets voor jou. Je vindt bij ons een uitgebreide collectie met trouwpakken van Wilvorst.

Bekijk meer van Wilvorst
Adviseur bruidsmode

Nathalie de Jong:

Iedere bruid is uniek

"Een aanstaande bruid helpen om haar droomjurk te vinden, is wat ik het liefste doe. Om jouw droom te verwezenlijken sta ik graag voor je klaar, maak vrijblijvend een afspraak!"
Adviseur bruidsmode