onze dag

"Dank jullie wel , dat jullie ons lieten stralen!"

Matthias & Jorieke

Wat waren we blij met onze kleding van Speksnijder en wat hebben we veel complimenten gekregen! We zijn fantastisch geholpen door jullie team, er werd echt tijd voor je genomen en er was niets te veel gevraagd! We bevelen jullie dan ook bij iedereen aan. Dank jullie wel dat jullie ons lieten stralen!

Lieve groet,
Matthias & Jorieke

Fotocredits: Marilyn Fotografie
www.marilynfotografie.nl

Onze trouwkleding

Stijl

Eindeloze mogelijkheden

De bruidsjapon die Jorieke draagt is van 2 Impress U. 2 Impress U ontwerpt en vervaardigd exclusieve bruidsmode met internationale allure. Je vindt bij ons een uitgebreide collectie van 2 Impress U.

Bekijk meer van Creations of Leijten

Eigentijdse maatpakken

Een uniek trouwkostuum

Het trouwpak dat Matthias draagt is een eigen ontworpen trouwkostuum van onze maatwerkafdeling. Een eigentijds trouwpak op maat is helemaal van nu. Zelf je trouwpak ontwerpen. Met TS-Tailormade hebben wij een label ontwikkeld waarbij al jouw wensen mogelijk zijn.

Meer informatie over TS Tailormade
Adviseur bruidsmode

Nico van Schothorst:

Ieder bruidspaar uniek

"Mijn uitdaging is het om samen met jou dát kostuum, uit te zoeken waar jij je prettig in voelt. Maak rustig een afspraak, dan maak ik tijd voor je! Kom je als bruid? Dan adviseren mijn collega's van het bruidshuis je met met veel plezier."
Adviseur bruidsmode