onze dag

"Het uitzoeken bij jullie was echt een feestje!"

Martine

Nogmaals ontzettend bedankt voor het realiseren van mijn droomjurk. Het uitzoeken was bij jullie echt een feestje. Erg veel keus en (bijna) alles is mogelijk. Ik ben door verschillende medewerkers geholpen maar dit was geen enkel probleem. Vooral ook fijn dat jullie je eigen mening delen op het moment dat ik hierom vroeg. Ik kan het iedereen aanraden om de jurk bij jullie te kopen.

Op de dag zelf voelde ik mij een echte prinses. Het was een bijzonder moment dat ik ermee naar 'buiten' mocht en de jurk aan iedereen mocht showen. Jullie deden het fantastisch!

Groetjes Martine

Fotocredits: By Dianne Fotografie
www.bydianne.nl


mijn trouwkleding

Hollandse couture!

Creations of Leijten

Martine draagt een japon van Creations of Leijten.
Creations of Leijten biedt onder het label 'Be The Light' een veelzijdige collectie bruidsjurken. Bij de japonnen van Creations of Leijten is vrijwel alles naar wens aan te passen, maatwerk dus! Je vindt bij ons een uitgebreide collectie, waarbij exclusief bij ons verkrijgbare modellen.

Bekijk meer van Creations of Leijten
Adviseur bruidsmode

Marry Geneugelijk:

Iedere bruid is uniek

"Een aanstaande bruid helpen om haar trouwjurk te vinden, is wat ik het liefste doe. Om jouw droom te verwezenlijken sta ik graag voor je klaar. Maak vrijblijvend een afspraak!"
Adviseur bruidsmode