onze dag

"We zouden weer voor jullie kiezen!"

Martin & Lianne

We hebben blij het kostuum en de jurk gedragen en als we nog eens mochten kiezen, kozen we weer voor jullie! Enorm bedankt!

Martin & Lianne

Fotocredits: Jane Fotografie
www.janefotografie.nl

Onze trouwkleding

Hollandse couture!

Creations of Leijten

De bruidsjapon die Lianne draagt is van Creations of Leijten. Creations of Leijten biedt onder het label 'Be The Light' een veelzijdige collectie bruidsjurken. Bij de japonnen van Creations of Leijten is vrijwel alles naar wens aan te passen, maatwerk dus! Daarnaast kune je kiezen uit een scala van kleuren. Je vindt bij ons een uitgebreide collectie, waarbij exclusief bij ons verkrijgbare modellen.

Bekijk Creations of Leijten

Maatwerk

TS Tailormade

Martin draagt een eigen ontworpen kostuum van onze tailormadeafdeling. Een eigentijds trouwpak op maat is helemaal van nu: zelf je trouwpak ontwerpen! Met TS-Tailormade hebben wij een label ontwikkeld waarbij al jouw wensen mogelijk zijn. Je kunt kiezen uit een keur aan stoffen uit de tailormade-collectie of uit de onlangs geïntroduceerde Ceremonia-collectie, die slechts op 8 adressen in Nederland te koop is. Hoe exclusief wil je het hebben? En alle details aan het kostuum? Ook die bepaal je zélf!

Meer over maatwerk
Adviseur bruidsmode

Nathalie de Jong:

Iedere bruid is uniek

"Een aanstaande bruid helpen om haar droomjurk te vinden, is wat ik het liefste doe. Om jouw droom te verwezenlijken sta ik graag voor je klaar. Voor jou als aanstaande bruidegom helpen mijn collega's je van onze herenafdeling, maak vrijblijvend een afspraak!"
Adviseur bruidsmode