onze dag

"Jullie hebben ervoor gezorgd dat ik heb gestraald"

Marlies

Beste Joke en Frieda,

Ontzettend bedankt voor alle hulp die ik heb ontvangen bij de vele passessies en het vermaken van mijn jurk! Ik had bepaalde wensen voor dé jurk. Bedankt dat jullie altijd rustig bleven, meedachten en ervoor hebben gezorgd dat ik heb gestraald in mijn jurk!

Speksnijder zal ik zeker aanbevelen aan vriendinnen hun droomjurk te vinden! Er wordt goed met je meegedacht welke jurk bij jou passend is, ze hebben verschillende stijlen jurken en ze gaan ervoor om jou te laten stralen. Het is een feestje om dé jurk te passen bij Speksnijder!

Hartelijke groeten,

Marlies

Fotocredits: Nufotograferen
www.nufotograferen.nl

mijn trouwkleding

Hollandse couture!

Creations of Leijten

Marlies straalde in een jurk van Creations of Leijten. Creations of Leijten biedt onder het label 'Be The Light' een veelzijdige collectie bruidsjurken. Bij de japonnen van Creations of Leijten is vrijwel alles naar wens aan te passen, maatwerk dus! Je vindt bij ons een uitgebreide collectie, waarbij exclusief bij ons verkrijgbare modellen

Bekijk meer van Creations of Leijten
Adviseur bruidsmode

Frieda Botter:

Iedere bruid is uniek

"Een aanstaande bruid helpen om haar droomjurk te vinden, is wat ik het liefste doe. Om jouw droom te verwezenlijken sta ik graag voor je klaar, maak vrijblijvend een afspraak!"
Adviseur bruidsmode