onze dag

"Een mooie en bijzondere dag!"

Mario & Judith

Onze trouwdag was 25-09-2020, we hebben een mooie en bijzondere dag mogen beleven. De foto’s hieronder zijn daar een mooie herinnering aan. Ondanks dat we niet van elkaar wisten wat we uit hadden gezocht voor deze dag, paste het geheel mooi bij elkaar. Beide hebben wij onze kleding uitgezocht in jullie winkel in Bergambacht.

De Bruid:
Tijdens de afspraken in de winkel ben ik erg prettig geholpen. Er was alle tijd om op mijn gemak iets uit te zoeken, vooraf wist ik niet goed wat voor jurk mij het beste zou staan. We probeerden verschillende modellen en konden alles rustig bekijken. Uiteindelijk was de tweede jurk voor mij meteen de jurk die het moest worden. Dit hield ik nog even voor mezelf en probeerde nog andere modellen. Uiteindelijk bleef ik bij mijn gevoel en koos de tweede jurk, meer jurken waren mooi, maar in deze jurk voelde ik me het meest mezelf. Ik zou bruiden zeker aanraden naar jullie winkel te gaan. Het pak van Mario was erg mooi, ik vond hem er erg mooi uit zien, alles paste mooi bij elkaar en vormde een mooi geheel.

De Bruidegom:
Ik had in de winkel al eens orienterend rondgekeken en werd toen gewezen op de mogelijkheden voor een maatpak. Ik was meteen verkocht, dat moest het worden! Het duurde even voordat we in de passessie op de goede weg waren, maar wat is het resultaat mooi geworden en wat zit het pak fijn. Ik kon me vooraf moeilijk inbeelden hoe de jurk van Judith er uit zou zien. Wat was ze mooi, en wat mooi om haar de hele dag zo schitterend te zien stralen.

Groetjes, Mario & Judith

Fotocredits: Beeld by Sara

www.beeldbysara.nl

Onze trouwkleding

Eenvoud en stijl

Modeca

Judith draagt een jaopn van Modeca. Hoe leuk is het om in een jurk van een Nederlandse designer te trouwen? Modeca komt ieder jaar met een fantastische collectie. Je vindt bij ons een uitgebreide collectie van Modeca.

Meer over Modeca

Zelf ontworpen trouwpak

TS Tailormade

Het kostuum dat Mario draagt is door hem zelf ontworpen op onze tailormadeafdeling. Hoe uniek wil je het hebben? Ontdek ook de mogelijkheden op onze tailormadeafdeling en maak een afspraak!

Meer informatie over TS Tailormade
Adviseur bruidsmode

Frieda Botter:

Ieder bruidspaar is uniek

"Wat is het telkens weer een feest om aanstaande bruidsparen te adviseren. Heb jij ook trouwplannen?Maak een afspraak en ik kijk met je mee!"
Adviseur bruidsmode