onze dag

"Speksnijder is echt een aanrader!"

Marco & Mirjam

Hallo Miranda en Marja,

Hierbij de foto's van onze bruiloft op woensdag 18 juli 2018. Het was een prachtige dag mede dankzij de schitterende jurk en pak! Nogmaals ontzettend bedankt voor jullie goede service en hulp. Speksnijder is echt een aanrader.

Met vriendelijke groet, Marco & Mirjam

Fotocredits: Sunfield Photography
www.sunfieldphotography.com

Onze trouwkleding

Internationale allure

2 Impress U

De bruidsjapon die Mirjam draagt is van 2 Impress U. 2 impress U ontwerpt en vervaardigd exclusieve bruids- en gelegenheidskleding met internationale allure! Elke japon is uniek en handgemaakt met de grootst mogelijke aandacht voor detail.

Bekijk meer van 2 Impress U

EIgentijdse maatpakken

Je eigen trouwpak ontwerpen

Marco heeft zijn trouwpak zelf ontworpen. Een eigentijds trouwpak op maat is helemaal van nu. Zelf je trouwpak ontwerpen. Met TS-Tailormade hebben wij een label ontwikkeld waarbij al jouw wensen mogelijk zijn. Je kunt kiezen uit een keur aan stoffen uit de tailormade-collectie of uit de onlangs geïntroduceerde Ceremonia-collectie, die slechts op 8 adressen in Nederland te koop is. Hoe exclusief wil je het hebben? En alle details aan het kostuum? Ook die bepaal je zélf!

Bekijk meer van TS Tailormade
Adviseur bruidsmode

Miranda van den Berg:

Iedere bruid is uniek

"Een aanstaande bruid helpen om haar droomjurk te vinden, is wat ik het liefste doe. Om jouw droom te verwezenlijken sta ik graag voor je klaar, maak vrijblijvend een afspraak!"