onze dag

"Onze trouwdag was de prachtigste dag in mijn mooiste jurk!"

Maartje

Lieve Joke en Nathalie,

Onze trouwdag was prachtige dag in mijn mooiste jurk. Wat hebben jullie een werk gehad aan de aanpassingen maar het was het waard. Heb ook zoveel complimenten gekregen over de mouw! Hier wat foto’s zodat jullie een beeld hebben van jullie afgeleverde top werk. Nogmaals dank voor alle hulp, het meedenken en het aanpassen. Nathalie jij in het bijzonder voor je professionele maar erg lieve paskamer bemoedigingen toen ik niet meer wist welke jurk ik moest kiezen. Met alle geduld van de wereld heb jij mij de kans gegeven om mijn jurk te vinden. Joke, wat heeft u een gave in het aanpassen van jurken. Uw kennis en kunde in de bruidsjurken is super!

Nogmaals dank voor alles!

Maartje

Fotocredits: Esther van Geenen Photography
esthervangeenen.com

mijn trouwkleding

Bruidsjurken met klasse

White One

Maartje draagt een bruidsjurk van White One. De trouwjurken van White One zijn vrouwelijk en stralen klasse uit. Je herkent de japonnen aan de vrouwelijke belijning en de verschillende laagjes stof. Je vindt bij ons een uitgebreide collectie van White One.

Meer over White One
Adviseur bruidsmode

Nathalie de Jong:

Ieder bruidspaar is uniek

"Een aanstaande bruid helpen om haar droomjurk te vinden, is wat ik het liefste doe. Om jouw droom te verwezenlijken sta ik graag voor je klaar, maak vrijblijvend een afspraak!"
Adviseur bruidsmode