onze dag

"We kijken terug op een prachtige dag!"

Lowie & Gerlinde

Hoi Margreet,

4 keer werd ik door jou geholpen en werd ik in mijn prachtige droomjurk gehesen! De zoektocht naar de jurk was niet moeilijk al wist ik helemaal niet zo goed wat ik wilde! Ik wil je bedanken voor de gezelligheid en het advies wat ik gekregen heb om onze dag onvergetelijk te maken! De jurk zat heerlijk en ik heb alles kunnen doen wat ik wilde! Uiteindelijk is Lowie ook bij jullie zijn kostuum uit wezen zoeken èn.. in 1 keer geslaagd!
We kijken terug op een prachtige dag (17-8-18), dat mede dankzij jullie mogelijk gemaakt is!

Groetjes Gerlinde en Lowie

Fotocredits: Fotografie Gertenbach
www.fotgrafiegertenbach.nl

Onze trouwkleding

Veelzijdige bruidsjurken

Elke bruid uniek

De bruidsjapon die Gerlinde draagt is van Ladybird. De trouwjurken van dit Nederlandse bruidsmodemerk zijn veelzijdig en van hoge kwaliteit. Voor elk type bruid is er wel een jurk te vinden in deze collectie. Je vindt bij ons een uitgebreide collectie van Ladybird

Bekijk meer van Ladybird

Maatwerk

TS Tailormade

Lowie draagt een eigen ontworpen kostuum van onze tailormadeafdeling. Een eigentijds trouwpak op maat is helemaal van nu, zelf je trouwpak ontwerpen! Met TS-Tailormade hebben wij een label ontwikkeld waarbij al jouw wensen mogelijk zijn. Je kunt kiezen uit een keur aan stoffen uit de tailormade-collectie of uit de onlangs geïntroduceerde Ceremonia-collectie, die slechts op 8 adressen in Nederland te koop is. Hoe exclusief wil je het hebben? En alle details aan het kostuum? Ook die bepaal je zélf!

Meer over maatwerk
Adviseur bruidsmode

Margreet Siepman:

Iedere bruid is uniek

"Een aanstaande bruid helpen om haar droomjurk te vinden, is wat ik het liefste doe. Om jouw droom te verwezenlijken sta ik graag voor je klaar, maak vrijblijvend een afspraak!"
Adviseur bruidsmode