onze dag

"Positieve reacties!"

Jonnie & Anja

Beste Nathalie en collega's

Graag willen we jullie nogmaals bedanken voor het helpen bij de keuze van de bruidsjurk en het pak. We zagen er allebei prachtig uit en hebben hier ook alleen maar positieve reacties op gehad. Alles was heel goed op elkaar afgestemd en met het boeket en de corsages erbij zijn we nog steeds een plaatje om te zien. De jurk was ook perfect voor lopen naast een rolstoel en een rollator! Niets zat in de weg.

Jonnie en Anja

Fotocredits: Amor Bruidsfotografie
www.amorbruidsfotografie.nl

Onze trouwkleding

Hollandse couture!

Onderscheidend Hollands design

De bruidsjapon die Anja draagt is van Creations of Leijten. Dit merk biedt een veelzijdige collectie bruidsjurken. Bij de japonnen van Creations of Leijten is vrijwel alles naar wens aan te passen, maatwerk dus! Je vindt bij ons een uitgebreide collectie, waarbij exclusief bij ons verkrijgbare modellen.

Bekijk meer van Creations of Leijten

Moderne en elegante trouwpakken

Wilvorst

Het trouwkostuum dan Jonnie draagt is van Wilvorst. Ben je op zoek naar een elegant en modern trouwpak? Dan is een trouwpak van Wilvorst iets voor jou. Je vindt bij ons een uitgebreide collectie met trouwpakken van Wilvorst.

Meer informatie over Wilvorst
Adviseur bruidsmode

Nathalie de Jong:

Ieder bruidspaar uniek

"Ik hou erg van mijn werk, het is een geweldig proces om steeds weer opnieuw te beleven. Maak gerust een vrijblijvende afspraak, ik sta voor je klaar. Kom je als bruidegom? Dan helpen mijn collega's je met veel plezier!"
Adviseur bruidsmode