onze dag

"Wat was het prachtig!"

Jasper & Marieke

9 april 2021 zijn wij getrouwd. Allebei in een outfit van Speksnijder. En wat was het prachtig! Ontzettend bedankt voor de bijzonder mooie jurk en het prachtige pak.
Hartelijke groet,
Jasper & Marieke

Fotocredits: Mirthe Helena Photography
en.mirthehelena.nl

Onze trouwkleding

Veelzijdige bruidsjurken

2 Impress U

Marieke draagt een jurk van 2 Impress U. De trouwjurken van dit Nederlandse bruidsmodemerk zijn veelzijdig en van hoge kwaliteit. Voor elk type bruid is er wel een jurk te vinden in deze collectie!

Meer over 2 Impress U

Je eigen trouwpak ontwerpen

TS Tailormade

Jasper draagt een zelfontworpen kostuum van TS Tailormade. Een eigentijds trouwpak op maat is helemaal van nu. Zelf je trouwpak ontwerpen. Met TS-Tailormade hebben wij een label ontwikkeld waarbij al jouw wensen mogelijk zijn. Je kunt kiezen uit een keur aan stoffen uit de tailormade-collectie of uit de Ceremonia-collectie, die slechts op 8 adressen in Nederland te koop is. Hoe exclusief wil je het hebben? En alle details aan het kostuum? Ook die bepaal je zélf!

Bekijk meer van TS Tailormade
Adviseur bruidsmode

Nathalie de Jong:

Ieder bruidspaar is uniek

"Een aanstaande bruid of bruidegom helpen om haar of zijn droomoutfit te vinden, is wat ik het liefste doe. Om jouw droom te verwezenlijken sta ik graag voor je klaar, maak vrijblijvend een afspraak!"
Adviseur bruidsmode