onze dag

"Niks was te gek voor jullie, super fijn!"

Jantine

Nathalie en andere medewerkers,

Super en Super bedankt voor het meehelpen van het uitzoeken van mijn trouwjurk. Jullie hebben mij super geholpen, en echtwaar is ben geen makkelijke. Wist totaal niet wat ik wilde, na de eerste afspraak paar weken later nog eens terug geweest en toen de jurk toch besteld. De jurk is echt helemaal vermaakt zoals ik dacht dat het mooi zou zijn. Niks was te gek voor jullie. Super fijn! Nathalie was echt een super fijne verkoper, deed het zo rustig en gaf je echt de tijd om even na te denken en gaf goede tips!

Fotocredits: Clicks Fotografie
Facebook.com/ClicksFotografie

mijn trouwkleding

Van Nederlands design

Modeca

Jantine draagt een bruidsjurk van Modeca, Modeca staat voor Bruidsmode met een geweldig draagcomfort, oog voor kwaliteit en een prachtig design. De afgelopen 70 jaar is Modeca uitgegroeid tot een wereldmerk met design van Nederlandse bodem. De stoffen en materialen zijn van een zeer hoge kwaliteit en de designs hebben een moderne uitstraling met kenmerken als eenvoud, chique en elegantie.

Meer over Modeca
Adviseur bruidsmode

Nathalie de Jong:

Ieder bruidspaar is uniek

"Een aanstaande bruid of bruidegom helpen om haar of zijn droomoutfit te vinden, is wat ik het liefste doe. Om jouw droom te verwezenlijken sta ik graag voor je klaar, maak vrijblijvend een afspraak!"
Adviseur bruidsmode